Ana sayfa Dizi Fragmanları Fox TV’nin final kararı verdiği Misafir dizisine çok yazık oldu!

Fox TV’nin final kararı verdiği Misafir dizisine çok yazık oldu!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında perşembe akşamları başlayan Misafir dizisi ne yazık ki, izleyicilerden yeterince ilgi görmedi. Hazal Kaya, Buğra Gülsoy, Ozan Dolunay’ın başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesi güzeldi ama karşılık bulmaması üzücü oldu.

Fox TV gelen düşük reytingleri bahane ederek daha 3. bölüm sonrasında final için kararını verdi. Diziden geriye sadece 2 bölüm kaldı. 2 Aralık Perşembe akşamı Misafir dizisinin 4. bölümü yayınlanacak. Dizinin finalini ise 9 Aralık Perşembe akşamı Fox TV’de bulabileceksiniz.

Dizinin izleyicileri bu kadar kısa zamanda gelen final kararından çok rahatsız. Misafir’in kendisini anlatamadan final yapacağını belirten izleyiciler, sosyal medyaya yansıyan yorumlarında diziye yazık olduğu değerlendirmesini yapıyor.

Peki finale doğru giden dizinin 4. bölümünde neler izleyeceksiniz? İşte bazı detaylar:

Güneş hayatında ilk kez kendini Erdem’in yanında güvende ve sevilmiş hissetmiştir. Fakat mutluluğu ve huzuru uzun sürmez.

Güneş her şeyi hatırladığını itiraf etse de gerçeklerin tamamını Erdem’le paylaşmaya hazır mıdır? Erdem ise Gece hakkındaki gerçekleri öğrendiğinde Güneş’i korumayı seçecek midir?