Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin Yasak Elma ve Evlilik Hakkında Her Şey dizilerinde yaşanan talihsizlikler!

Fox TV’nin Yasak Elma ve Evlilik Hakkında Her Şey dizilerinde yaşanan talihsizlikler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemde ekranda iyi giden diziler arasında Yasak Elma ve Evlilik Hakkında Her Şey’i de görüyoruz… Fox TV’nin pazartesi ve salı akşamları yayınlanan iki dizisi de bu sezon izleyicileri ekran başına toplamayı başarıyor.

Yasak Elma beşinci sezonunda ve büyük başarılarına yenilerini ekleyerek ilerliyor. Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen’in başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesi gayet başarılı ilerliyor. Hayatta olmaması gerekenlerin yaşandığı ve kendisi ile dalga geçen bir dizi olması Yasak Elma’nın sürekli yenilenerek devam etmesini sağlıyor.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi ise bu sezon Fox TV ekranının en iyi çıkış yapan yeni dizisi oldu… Reytingleri iyi gelen yapımda başrollerde Gökçe Bahadır, Gökçe Eyüboğlu, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Sumru Yavrucuk ve Tülin Ece gibi önemli isimler yer alıyor.

Fox TV'nin Yasak Elma ve Evlilik Hakkında Her Şey dizilerinde yaşanan talihsizlikler! 8

Her iki dizide ise son dönemde aynı sorun ortaya çıktı. Her şey güzel giderken, izleyiciler beğeniyle izlerken koronavirüs şokları üst üste geldi.

Yasak Elma dizisinin setinde bu şoku yaşayan isim başrol olarak bu sezon hikayeye katılan Biran Damla Yılmaz oldu. Kumru karakterini canlandıran oyuncunun sahnelerinin birçoğu koronavirüs olduğu öğrenildiği zamana kadar çekildiği için yeni bölüme etkisi fazla olmadı.

Ancak Evlilik Hakkında Her Şey dizisi hayranları bu kadar şanslı değil. Başrol oyuncusu Gökçe Bahadır’ın koronavirüse yakalandığı ve hastalığı da bir sıkıntılı geçirdiği ortaya çıktı. Sette çekimler durduruldu ve gelecek hafta yeni bölüm de yayınlanmayacak.

Fox TV'nin Yasak Elma ve Evlilik Hakkında Her Şey dizilerinde yaşanan talihsizlikler! 9

Fox TV’nin bu sezon çok iyi giden iki dizisinde yaşanan koronavirüs şokları büyük talihsizlik oldu… Yasak Elma hayranları bundan etkilenmeyecek ama Evlilik Hakkında Her Şey dizi hayranları yeni bölümü bir hafta gecikmeli izleyecek.