Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Mantık İntikam dizisine dramı abartmak için yeni karakter geldi!

Aşk Mantık İntikam dizisine dramı abartmak için yeni karakter geldi!

tarafından ker_def

Son dönemde hayranlarının hikayesi nedeniyle çok eleştirdikleri Aşk Mantık İntikam dizisine Anıl Altan katıldı. Uzun bir süredir dizi setlerinde göremediğimiz oyuncunun Fox TV’nin sevilen yapımını seçmesi güzel bir gelişme oldu.

Dizi hayranları da hikayenin tek düze bir hal alması ve senaristlerin dramı fazlasıyla öne çıkartması ile karşı karşıya kaldı. Romantik komedi hikayesi olmaktan çıkan dizinin dram yönü yeni karakter ile daha da etkili bir hale gelecek. Anıl Altan da uzun süre sonra yeteneklerini sergileyebileceği yeni bir fırsat bulmuş oldu.

Başrollerini Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük ve Melisa Döngel’in paylaştığı diziye Anıl Altan, Ayaz karakteriyle dahil oldu. Yeni karakter diziye daha fazla dram getirecek ve senaristlerin de bu anlamda elini güçlendirecek.

Hayatı boyunca her konuda hileye başvuran bir karakter olan Ozan’ın üvey kardeşi Ayaz; babasının gözünde hiçbir zaman Ozan kadar değerli olamamıştır. Babası tarafından da daha az sevgi gören Ayaz, abisini her daim rakip olarak görmüştür.

Anıl Altan’ın dizide hayat vereceği Ayaz’ın Ozan’la hesaplaşmaları, izleyiciyi ekrana kilitleyecek.

Yapımcılığını No:9 Productions’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Murat Öztürk’ün oturduğu, dizinin senaryosunu ise; Özlem İnci Hekimoğlu ile Nil Güleç Ünsal yazıyor.

Renkli kadrosu ve sevilen hikayesiyle “Aşk Mantık İntikam”, her cuma saat 20.00’de FOX’ta.