Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin yeni dizisi, en çok Kanal D’nin Sadakatsiz dizisi için sorun olur!

Fox TV’nin yeni dizisi, en çok Kanal D’nin Sadakatsiz dizisi için sorun olur!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları artık yeni bir Fox TV rekabete katılacak. Uğur Güneş, Necip Memili ve Esra Bilgiç gibi önemli isimlerin başrolünde yer aldığı Kanunsuz Topraklar isimli dizinin yayın tarihi ve günü belli oldu.

Fox TV tarafından yapılan duyuruda Kanunsuz Topraklar dizisinin 29 Eylül Çarşamba akşamı izleyicilerle buluşacağı açıklandı. Böylelikle Sadakatsiz ve Kuruluş Osman dizilerinin karşısına bir önemli yapım daha gelmiş oldu…

Yeni sezonda reyting elde etmek artık o kadar kolay değil… Her kanal güçlü diziler yapıyor ve izleyiciler için de birbirinden farklı seçenekler çıkıyor. Çarşamba rekabetine Kanunsuz Topraklar adeta damgasını vuracak gibi görünüyor.

Fox TV'nin yeni dizisi, en çok Kanal D'nin Sadakatsiz dizisi için sorun olur! 8

Zonguldak’taki kömür madenlerini konu alan bir başkaldırı hikayesi olan Kanunsuz Topraklar, izleyicileri 1939 yılına götürecek. Bir dönem dizisi olması ve çok etkileyici hikaye ile oyunculara sahip olması diziyi öne çıkartıyor.

Çarşamba rekabetine etkisine bakıldığı zaman ise Üçüncü sezona başlayacak olan Kuruluş Osman dizisinin zaten kendi izleyicisini peşinden sürüklediği görülüyor. Ancak Kanunsuz Topraklar’ın başlaması en çok Sadakatsiz dizisini etkileyecektir.

İlk sezonu başarılarla dolu olan Sadakatsiz, milyonlarca izleyicinin beğenisini kazandı. İkinci sezonda da yine etkili bir hikaye ile gelecek olan Sadakatsiz’in izleyici grubu ile Kanunsuz Topraklar’ın hedef kitlesi örtüşüyor…

Fox TV'nin yeni dizisi, en çok Kanal D'nin Sadakatsiz dizisi için sorun olur! 9

Fox TV ile Kanal D arasında çarşamba akşamları reyting rekabeti çok sert geçecektir. Sadakatsiz dizisinin bir miktar izleyici kaybı yaşaması da bekleniyor…

Kanunsuz Topraklar dizisinin yeni sezona damga vurabilecek bir yapım olmasına rağmen Kuruluş Osman’ın reytinglerinde ciddi bir sorun yaşaması beklenmiyor.