Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’yi kararsızlıkta bırakan bir dizisi var!

Fox TV’yi kararsızlıkta bırakan bir dizisi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonun etkili dizilerinden olması beklenen Elkızı, reytingleri ile şaşırttı. Dizinin ilk 4 bölüm sonuçları Fox TV’nin beklentilerinin altında gerçekleşti.

Bir dram hikayesi olan Elkızı’nda Sevda Erginci, İsmail Ege Şaşmaz ile Perihan Savaş başrollerde buluştu. Ezo karakterinin annesiz ve babasız geçirdiği zorlu çocukluk döneminden sonra kendi ayaklarının üzerinde durmasını anlatan dizi, özellikle de kadın izleyicilerin ilgisini çekti.

Ekranda güçlü kadın karakterleri görmek isteyenler için Ezo, böyle bir ortam sunarken, reytinglerin ortalamanın biraz altında gerçekleşmesi Fox TV için büyük bir kararsızlık yaratıyor.

Dizinin daha düşük sonuçlar alması durumunda final konusu gündeme gelebilir. Ancak ortalamaya yakın oranlar ile çıkış yapma ihtimalini elinde tutan Elkızı her an bir atak yaparak herkesi şaşırtabilir.

Dizi hayranlarının ekranda kalmasını istedikleri projenin akıbeti bu nedenle henüz net değil. Ancak umutların da yüksek olduğunu ve Cumartesi rekabetinde kendisine bir yer edinmesinin mümkün olduğu değerlendiriliyor.

Elkızı dizisi için 20 Kasım Cumartesi akşamı yayınlanacak olan beşinci bölüm büyük önem taşıyor. Dizinin yeni bölümünde bir çıkış yapması beklentisi var. Dizi şayet bir yükseliş sergiler ise bu durum gelecek adına ömrünü uzatacak bir gelişme olacaktır.

Eğer reytingler düşmeye devam eder ise sıkıntılar daha da büyür. Tam bir karar aşamasında bulunan Fox TV için, Elkızı dizi hayranlarının vereceği destek kıymetli olacak.