Ana sayfa TV Programları Gelinim Mutfakta 22 Ocak Çarşamba 443. Bölümde gün birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta 22 Ocak Çarşamba 443. Bölümde gün birincisi kim oldu?

tarafından ker_def

Hafta içi yayınlanmakta olan Fatih Ürek’in sunuculuğunu üstlendiği Gelinim Mutfakta 443. Bölümde gün birincisi olan yarışmacı 1 çeyrek altın kazandı!

Gün toplamında kaynanalardan eşit ve yüksek puanları Elif Akçam ve Aleyna Pırlak aldı! Çeyrek altını ise, kura çekimi sonrası bir gelin kazandı!

Fatih Ürek heyecanlı bir sunumla günün kazanan ismini açıkladı. Günün en düşük puanını alan gelini 7 puan ile Dilara hanım oldu. 12 Puan ile Burçin hanımın ardından 14 Puan’er elde eden Elif hanım ile Aleyna hanım arasında kura çekimi yapıldı. Fatih Ürek, kazanan ismin Aleyna hanım oldu.

BUGÜN BAŞKA NELER OLU?

Çiğdem Hanım, sorun yaşadığı Özden Hanımı göndermek istemesinden dolayı riskli bir puanlama yaptı ve tartışmaları da beraberinde getirdi!

Çiğdem Hanım, günün yarışma yemeği konusu olan “Yufkada Tavuklu Pilav”ı tattıktan sonra puanlamaya geçti. Yeni yarışmacı Dilara’nın yemeğini bulduğunu söyleyip ona 4 puanı verdi. Bunun amacını ise, bir kişinin mutfaktan elenmesini istediği için olduğunu söyledi. Sorun yaşadığı Özden Hanım yüzünden Burçin 1 puan aldı. Çiğdem Hanıma ilk tepki gelinin Elif’ten geldi. Girdiği riskin kendisini de etkileyebileceğini söyleyerek ona karşı serzenişlerde bulundu. Çiğdem Hanım verdiği puanların arkasında olduğunu söyleyerek Elif’e karşı sert bir tavır takındı. Sonrasında ise Burçin ve Aleyna, Çiğdem Hanıma tepkilerini dile getirdiler…

Dilara’nın nasıl evlenme teklifi aldığı ve düğününde neler yaşandığı izlettirildi!

Gelinler yemeklerini yaptıkları sırada bir video izlettirildi. Videoda Dilara’nın eşinin romantik evlilik teklifi ve düğününden önemli anlar vardı. Dilara o anlara geri dönerken gözleri sulandı. Onun bu mutlu anına diğer gelinler de eşlik etti…

Elif ve Burçin arasında soğan doğrama sorunu yaşandı!

Burçin, annesinden aldığı soğan doğrama dersinin videosunu gelinlerle paylaştı. Büyük büyük doğradığı için annesinden nasıl küçük doğraması gerektiğini öğreniyordu. Video sonrası Burçin, gelinler tarafından eleştirilmeye başlandı. Özellikle Elif ile sert bir polemiğe girdi. Elif, mutfağından getirdiği soğanı Burçin’in önünde doğrayarak dersi kendisinden alması gerektiğini ironik bir şekilde ona gösterdi. Burçin, Elif’in bu davranışına çok sinirlendi. Onu mutfağından kovdu. Arkasından ikili tartışmaya başladı. Onların bu tartışmasına ise, Dilara çok öfkelendi. Sesinin yükselterek onları uyardı..