Ana sayfa Sosyal Medya Gizem Karaca 4 yıl sonra Alparslan dizisiyle yeni bir sayfa açtı!

Gizem Karaca 4 yıl sonra Alparslan dizisiyle yeni bir sayfa açtı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Gizem Karaca, 2021-2022 sezonunun en önemli dizilerinden birisi olarak öne çıkan, Alparslan Büyük Selçuklu isimli TRT1 yapımının kadrosunda yer alıyor.

İzmir’de kendine doğal hayat ile iç içe bir yaşam kuran oyuncu, zaman zaman projeler oldukça İstanbul’a gelerek çekimlere katılıyordu. 2018 yılında yayınlanan ve kısa süreli olan İnsanlık Suçu dizisinden sonra Gizem Karaca, son 2 yapıma sonradan katıldı…

Bu dizilerden birisi Şampiyon isimli TRT1 çalışmasıydı… Gizem Karaca ayrıca geçen sezon da Fox TV’de yayınlanan Baraj dizisine sonradan başlamıştı. Oyuncu son 4 yıldır yer aldığı yapımlarda projeye ilk baştan giriş yapmamış ve sonradan ekibe dahil olmanın sıkıntılarını çekmişti.

2021 yılında ise Gizem Karaca kendisine gelen Alparslan dizisindeki Evdokya karakterini kabul ederek, en baştan bir projeye dahil olmayı tercih etti.

1992 yılında İstanbul’da dünyaya gelen ünlü oyuncu, bugüne kadar dizi ve sinema filmi olmak üzere birçok projede yeteneklerini sergiledi.

Alparslan dizisi ise oyuncunun kariyerindeki en önemli yapımlardan birisi olarak kayıtlara geçti. Gizem Karaca’nın yeni rolünü hayranları merakla bekliyor.

Evdokya nasıl bir karakter? Ailesinin intikamını almak ve Konstantiniyye’ye imparatoriçe olarak dönmek en büyük arzusudur. Amacına giden yolda hırslı ve gözü karadır. Devlet işlerinde amcası Kekavmenos’a yardımcı olur.