Ana sayfa Sosyal Medya Gökçe Bahadır’ın yeni sezon için yeni dizisi netleşti!

Gökçe Bahadır’ın yeni sezon için yeni dizisi netleşti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gökçe Bahadır hayranları ünlü oyuncunun yeni sezonda hangi dizide yer alacağını merakla bekliyordu. Oyuncunun bazı görüşmeler içinde olduğu ama henüz gelen teklifleri değerlendirme aşamasında bulunduğu da kulislere yansımıştı.

Göcek’te tatil yapmakta olan Gökçe Bahadır, magazin gündemine de bikinili pozları ile geldi. Geçtiğimiz hafta alışveriş yaparken görüntülenen oyuncu, diziler devam ettiği için kendilerinin şanslı olduğunu söylemiş ve müzik sektörünün içine düştüğü sıkıntıları örnek göstererek, ”
“Biz biraz daha şanslıyız diziler devam ettiği için, biz o süreci çalışarak geçirebildik. Allah herkese kolaylık versin” diye konuşmuştu.

Oyuncu pandemi yasaklarının kalmasından sonra tatil için önce Göcek’i ardından da Bodrum’u tercih etti ve o dinlenirken hayranları da yeni dizisindeki gelişmeleri heyecanla takip ediyor. Oyuncunun yeni sezondaki yeni dizisinin de netleştiği ortaya çıktı.

Gökçe Bahadır'ın yeni sezon için yeni dizisi netleşti! 7

İngiltere’de yayınlanan ve 12 bölüm süren The Split isimli dizinin yerli uyarlamasında Gökçe Bahadır başrollerden birisi oldu. MF Yapım tarafından hazırlıkları devam eden dizi bir hukuk konulu dram yapımı olacak.

Gökçe Bahadır, 2018 yılındaki Ufak Tefek Cinayetler dizisinde canlandırdığı Oya karakterinden yıllar sonra yeniden televizyon ekranına gelecek. Dizinin isminin ise Ayrılık olarak belirlendiği gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisiyle ortaya çıktı.

Gökçe Bahadır’ın rol arkadaşları da bir bir netleşiyor. Oyuncunun Ayrılık dizisinde Yiğit Kirazcı ve Sumru Yavrucuk ile başrolü paylaşacağı kulislere yansıdı. Yusuf Pirhasan dizinin yönetmeni ve çekimler de Ağustos ayında başlayacak. Ayrılık dizisinin Eylül’de ekranda olması bekleniyor.