Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı bitince Kardeşlerim dizisi adeta reyting patlaması yaptı!

Gönül Dağı bitince Kardeşlerim dizisi adeta reyting patlaması yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gönül Dağı dizisi cumartesi akşamlarına damga vuran bir yapımdı. 30 bölümlük ilk sezon macerasına geçtiğimiz hafta tamamlayan dizi hayranlarını üzerek ekrandan bir süreliğine ayrıldı. Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan ikilisinin başrolünde yer aldığı Anadolu kokan dizinin Eylül ayında 2. sezonu ile yeniden ekranda olması bekleniyor. Gönül Dağı ile reyting mücadelesi yapan atv dizisi Kardeşlerim de iyi sonuçlar alan bir yapım.

Kardeşlerim dizisinin ilk 16 bölümlük performansı bir hayli iyi geri dönüşler aldı. Dizinin hem tecrübeli isimleri hem de genç oyuncuları iyi bir sinerji yakaladı. Genç oyuncuların enerjilerinin yüksek olması da Kardeşlerim’in hikayesinin geniş kitleler tarafından sahiplenilmesini sağladı. Dizinin dün akşam yayınlanan 16. bölümü ise zirvede tek başınaydı…

Gönül Dağı yayındayken zaman zaman tüm kişiler kategorisinde birincilikler elde eden Kardeşlerim dizisi, dün akşam Savaşçı’nın da yayınlandığı ortamda günü tüm kategorilerde birincilikleri elde ederek tamamladı.

Kardeşlerim dizisi için gelen reytinglerin çok iyi olması da önemli bir kazanımdı. Tüm kişiler kategorisinde neredeyse iki haneli rakamlara dayanan Kardeşlerim, AB ve ABC1 kategorilerinde de yüksek reytingler elde ederek birinciliklerin sevincini yaşadı.

Dizinin 17. yeni bölümü ise 12 Haziran Cumartesi akşamı yayınlanacak. 18. bölümü ile birlikte sezon finali yapacak olan Kardeşlerim’in yeni bölümünde neler yaşanacağının detayları da yayınlanan fragman ile ortaya çıktı.

19 Haziran Cumartesi akşamı 18. bölümü ile birlikte izleyicilerine yaz boyunca veda edecek olan Kardeşlerim dizisi, ikinci sezonunda Gönül Dağı dizisi ile daha güçlü rekabet edecek gibi görünüyor. Dizide bazı düzenlemelerin yapılacağı ve yeni karakterlerin geleceği, bazı isimlerin ise ayrılacağı bilgileri geliyor.

Kardeşlerim ikinci sezonu ile de çok konuşulacaktır.