Ana sayfa Sosyal Medya Ada Masalı dizisinin kamera arkasında Ayça Ayşin Turan sempatikliği

Ada Masalı dizisinin kamera arkasında Ayça Ayşin Turan sempatikliği

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında heyecanla beklenen Ada Masalı dizisinin kamera arkasında neler oluyor? Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz ikilisini başrolde buluşturan diziden eğlenceli görüntüler geldi…

Ada Masalı’nın çekimleri sırasında vatandaşların da hikayede rol aldıkları görülüyor. Bu sahnelerden birisinde de Ayça Ayşin Turan, bir vatandaş ile olan sahnesiyle gülümsetti. Diziye konuk olan vatandaşın doğal halleri tüm ekibi gülümsetirken, Turan da sempatikliği ile dikkatlerden kaçmadı.

Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan’ın çok iyi bir dizi çifti olduğu zaten fragmanlardan belli oluyor. Ada Masalı hikayesi ile ve ortaya koyacağı atmosfer ile hayranları bir hayli mutlu edecek bir dizi.

Kamera arkasından gelen bu eğlenceli görüntüler de ekibin ne kadar keyifli olduğunu ve dizinin farklı bir yapım olacağını anlatmaya yetiyor.

Başrollerinde Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un yer aldığı, Ay Yapım’ın Ali Bilgin yönetmenliğindeki yeni dizisi ‘Ada Masalı’nın çekimler öncesi son hazırlıkları tamamlanıyor. Romantik hikayesiyle yaza damga vuracak dizinin okuma provası gerçekleşti. Son dönemin beğenilen, başarılı oyuncuları Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un başrolleri paylaştığı dizide ikili dışında İpek Tenolcay, Nihan Büyükağaç, Bülent Çolak, Cem Anıl Kenar, Beril Pozam, Özge Demirtel, Rami Narin, Eylül Ersöz ve Bedia Ener gibi önemli isimler yer alıyor.

Senaryosunu Yeşim Çıtak ve Yelda Eroğlu’nun kaleme aldığı Star TV ekranlarında izleyici ile buluşacak dizinin çekimleri çok yakında başlıyor.