Ana sayfa Dizi Fragmanları Gönül Dağı dizisi 132. bölümde Keriman dönecek ama Selami için hiçbir şey eskisi gibi değil!

Gönül Dağı dizisi 132. bölümde Keriman dönecek ama Selami için hiçbir şey eskisi gibi değil!

tarafından ker_def

Ekrana geldiği ilk bölümden itibaren ilgi odağı olan ve reyting rekorları kıran Gönül Dağı’nın 132. Bölümü, 23 Mart Cumartesi akşamı saat 20:00’de ekranlara geliyor.

Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı ile ilgili başlıklar şöyle: Amcaoğullarının Deprem Projesinde Son Durum Ne? Selma, İlk İftar Yemeğine Bütün Aileyi Misafir Eder… Selami, Keriman’ın Dönüşüyle Neler Yaşayacak? Japonya’dan Gelen Misafirlerden Biri Kaybolur…

Yapımcılığını Köprü Film/Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstlendiği Gönül Dağı’nın senaryosunu Ali Asaf Elmas ve Teoman Gök kaleme alıyor.

Gönül Dağı’nın 132. Bölümünün özeti ise şöyle:

“Amcaoğulları deprem çalışması ile ilgili yazılım sistemi geliştirmeye karar verir. Yazılım sistemini kurmaya çalışırken zorluk yaşayan amcaoğulları ne yapacaktır?

Kaya Ailesi gelini olarak Selma, ilk iftar yemeğine bütün aileyi misafir edecektir. İftar hazırlığı sırasında neler olacaktır?

Keriman’ın dönüşüyle birlikte Selami eşine karşı yabancılık çeker. Japonya’dan misafirleri gelen Keriman’a amcaoğulları yardım eder.

Ramazan’ın misafirlerden birini yanlışlıkla kaybetmesiyle neler yaşanacaktır?”