Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bir Sevdadır dizisinin ekibi iftar yemeğinde bir araya geldi!

Bir Sevdadır dizisinin ekibi iftar yemeğinde bir araya geldi!

tarafından ker_def

Farklı hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla TRT 1 ekranlarında Çarşamba akşamları seyirciyle buluşan Bir Sevdadır dizisinin oyuncuları, set ekibi, yapımcısı Mehmet Bozdağ ile eşi Aslı Zeynep Peker Bozdağ, özel bir iftar yemeğinde bir araya geldi.

Bozdağ Film Platoları’nda bulunan Söğüt 1299 Restoranı’nda düzenlenen iftar yemeğinde davetlilere Anadolu’nun zengin mutfak kültüründen seçkin lezzetler sunuldu.

Bir Sevdadır dizisinin başarılı oyuncuları Feyyaz Şerifoğlu, Sude Zülal Güler, Ekin Mert Daymaz, Sinan Tuzcu, Sinem Uslu, Merve Şeyma Zengin, Ekin Aksoy, Hakan Karsak, Yağmur Başkurt, Muhammed Cangören gibi oyuncular yemeğe katılırken, yemeğin en dokunaklı anlarından biri ise Yapımcı Mehmet Bozdağ’ın konuşmasıydı.

Bozdağ, projeye katkıda bulunan tüm ekip arkadaşlarına içten teşekkürlerini iletti. “Canla başla çalışan oyuncularımıza, yönetmenimize, senaristlerimize ve fedakar set ekibimize teşekkür ediyorum.” dedi.

İftar yemeği boyunca ekip üyeleri, birbirlerine karşı samimi ve dostane bir ortamda başarı dileklerinde bulundular. Gelecek bölümler için daha da büyük bir işbirliği içinde olacaklarını vurguladılar.

Bu buluşma Bir Sevdadır dizisinin sadece sette değil, dışarıda da bir aile gibi bir arada olduğunu gösterdi.