Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisi reytinglerde eski günlere dönüş yaptı!

Gönül Dağı dizisi reytinglerde eski günlere dönüş yaptı!

tarafından ker_def

TRT 1 izleyicilerinin gözdesi olan ve her hafta reyting rekoru kıran Gönül Dağı, bu hafta da yine “1 Numara” olarak zirvedeki yerini aldı. Dizinin ilk sezonunda iki haneli reytingler elde eden güçlü bir performansı vardı. Eylül ayı itibari ile yeniden izleyicileri ile buluşan TRT1 dizisi reytinglerde her hafta daha iyi sonuçlar alıyor.

Geçen sezonun reytinglerine henüz ulaşamasa bile bir hayli yaklaşan Gönül Dağı dizisi 35. bölümü ile birlikte tüm kategorilerde yine birincilik elde etti. İki haneli oranlara yaklaşan dizinin adeta güç gösterisi yaptığını hatırlatalım. Kardeşlerim isimli atv dizisini tüm kategorilerde geride bırakan Gönül Dağı için reytingler çok iyi gelmeye devam ediyor.

Yapımcılığını Köprü Film/Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstlendiği Gönül Dağı’nın senaryosunu Ali Asaf Elmas ve Mustafa Becit kaleme alıyor. Dizinin başrolünde Berk Atan ile Gülsim Ali İlhan bulunuyor… Etkili bir oyuncu kadrosunun yer aldığı dizinin hikayesi de çok beğenildi.

Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde çekimleri yapılan dizi etkili sahneleri ile ikinci sezonda da güneş gibi parlıyor. Dizinin 36. yeni bölümü 16 Ekim Cumartesi günü saat 20.00’da yayınlanacak. Yeni bölümden ilk görüntüleri aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.

Ecem Özkaya, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Serkan Kuru, Hüseyin Sevimli, Çiğdem Aygün, Ulviye Karaca, Zümre Meğreli ve Burak Haktanır gibi isimler dizinin başarısına katkı yapmaya devam ediyor.