Ana sayfa Sosyal Medya İrem Helvacıoğlu yeni projesinde büyük imaj değişikliği yaşayacak!

İrem Helvacıoğlu yeni projesinde büyük imaj değişikliği yaşayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İrem Helvacıoğlu son iki dizisinde şanssızlıklar yaşadı belki ama yeni dizisinin çok iyi olacağı şimdiden net… Engin Akyürek’in hikayesini yazdığı Kaçış isimli yeni dizinin hazırlıklarının devam ediyor. İrem Helvacıoğlu da kadın başrol olarak yapımda yerini alacak.

Sefirin Kızı dizisinde başrolde yer alan Engin Akyürek, daha sonra Tolga Sarıtaş ile birlikte Yolun Açık Olsun isimli sinema filmi çekti. Kaçış isimli dizinin hikayesini de yazan oyuncu, yeni sezonda çok farklı bir proje ile hayranlarının karşısına çıkacak.

İrem Helvacıoğlu da Sen Anlat Karadeniz projesi ile büyük çıkışa imza attı. Seni Çok Bekledim ve Baş Belası isimli son iki dizisinin kısa süreli olması oyuncu adına bir talihsizlikti. Her iki projede de iyi performanslar sergileyen Helvacıoğlu, önümüzdeki dönemde Engin Akyürek ile partner olacak.

İrem Helvacıoğlu Güneydoğu Anadolu bölgesinde çekilecek olan Kaçış dizisi için hazırlıklarına başladı.

Büyük bir değişim yaşaması beklenen oyuncunun yörenin kültürüne uygun bir karakterde yer alması bekleniyor… Disney Plus’ta yayınlanacak olan dizi iki ünlü ismi yurt dışına da taşıyacak. Projeye büyük önem veren ikili çekimlerin başlamasını bekliyor.