Ana sayfa Dizi Fragmanları Gönül Dağı dizisi yine 1 numara oldu!

Gönül Dağı dizisi yine 1 numara oldu!

tarafından ker_def

TRT 1 izleyicilerinin gözdesi olan ve her hafta reyting rekoru kıran Gönül Dağı, bu hafta da yine “1 Numara” olarak zirvedeki yerini aldı. Dizi tüm kişiler kategorisinde çok küçük bir farkla Kardeşlerim dizisinin ardından ikinci sırada. Ancak AB ve ABC1 kategorilerinde birincilikler elde ederek sezonun güçlü yapımlarından birisi olmayı sürdürüyor.

Eğlenceli ve sürükleyici hikayesi, usta oyuncu kadrosunun muhteşem performanslarıyla izleyenlere keyifli dakikalar yaşatan Gönül Dağı’nın en etkileyici yönü ise tüm izleyici kategorilerinde çok iyi oranlar elde edebiliyor olması. Bunu başarabilen çok az dizi var ve Gönül Dağı da ortaya koyduğu muhteşem atmosfer ile bunu hak eden bir yapım oldu. Dizinin şimdiye kadar 34 bölümü yayınlandı. İkinci sezona da iyi başlayan Gönül Dağı’nın yeni bölümü 9 Ekim Cumartesi akşamı saat 20.00’da TRT1’de yayınlanacak. Yeni bölümden ilk görüntüleri aşağıda bulabilirsiniz.

Yapımcılığını Köprü Film/Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstlendiği Gönül Dağı’nın senaryosunu Ali Asaf Elmas ve Mustafa Becit kaleme alıyor.

Berk Atan, Gülsim Ali İlhan’ın başrolleri paylaştığı Gönül Dağı’nda oyuncu kadrosu şu isimlerden oluşuyor: Ecem Özkaya, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Serkan Kuru, Hüseyin Sevimli, Çiğdem Aygün, Ulviye Karaca, Zümre Meğreli ve Burak Haktanır.

Gönül Dağı, küçük dünyalarında büyük hayaller yeşerten Anadolu çocuklarının, tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan 3 kuzenin yaşamından kesitleri ekranlara yansıtıyor. Amcaoğullarının girişimcilik maceraları, diziyi izleyen gençlere rehberlik ediyor, onlara büyük başarıların kapılarını açtıracak öneriler sunuyor.

Gönül Dağı’nın 9 Ekim Cumartesi akşamı TRT 1’de yayınlanacak 35. Bölümünün tanıtım linki şöyle: