Ana sayfa Dizi Fragmanları Gönül Dağı dizisinde Asuman ve Ramazan’ı çok zor bir sınav bekliyor!

Gönül Dağı dizisinde Asuman ve Ramazan’ı çok zor bir sınav bekliyor!

tarafından ker_def

Gönül Dağı dizisinin iki aşığı Asuman ve Ramazan için hayatın gerçeklerinin yüzlerine çarptıkları bir dönem başlıyor. “Zorla güzellik olmaz” sözünü hatırlatan ve iki genç aşığın her şeyi yıkıp da aşklarını yaşamalarının o kadar kolay olmadığını anlatan bir bölümle Gönül Dağı yine yürekleri yakacak.

Ege Aydan’ın canlandırdığı Münir’in felç kalmasıyla perişan olan Asuman ve Ramazan, bu zorlu süreci aşabilecek mi? Yeni İşleri, Amcaoğullarını Nasıl Maceralara Sürükleyecek? Öte yandan amcaoğulları icatların parasını toplayamadıkları için maddi sıkıntılar yaşarlar. Acilen yeni bir iş yapıp para kazanmaları gerekmektedir. Bu sıkıntılı dönemlerinde yaşadıkları bir tesadüf, amca oğullarının yeni bir iş fikri bulmalarına neden olur. Yeni işleri amca oğullarını nasıl maceralara sürükleyecektir?”

Gönül Dağı dizisinde Asuman ve Ramazan'ı çok zor bir sınav bekliyor! 7

Ekrana geldiği ilk bölümden itibaren izleyicilerin beğenisini toplayan, reyting rekoru kıran, hem gün birincisi, hem de haftanın en çok izlenen dizisi olarak başarısını katlayan Gönül Dağı’nın 48. Bölümü, 22 Ocak Cumartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekrana geliyor.

Yapımcılığını Köprü Film/Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstlendiği Gönül Dağı’nın senaryosunu Ali Asaf Elmas ve Mustafa Becit kaleme alıyor.

Berk Atan, Gülsim Ali İlhan’ın başrolleri paylaştığı Gönül Dağı’nın oyuncu kadrosu şu isimlerden oluşuyor: Ecem Özkaya, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Serkan Kuru, Hüseyin Sevimli, Çiğdem Aygün, Ulviye Karaca, Zümre Meğreli, Burak Haktanır, Buse Orcan, Güliz Aybay, Halil İbrahim Kalaycıoğlu, Cemil Şahin , Ufkum Kalaoğlu, Sevilay Gültekin ve Cem Kurtoğlu.”