Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz’de Asya ile Volkan’ın oğlu Ali’nin kendini ispatlama çabası pahalıya mal oldu

Sadakatsiz’de Asya ile Volkan’ın oğlu Ali’nin kendini ispatlama çabası pahalıya mal oldu

tarafından kadir kadir
Ali hastaneye kaldırılıyor

Televizyon Gazetesi.com / Detay – Kanal D’nin senaryosunu Dilara Pamuk’un yazdığı, Medyapım imzalı dizisi Sadakatsiz’de Asya ile Volkan’ın oğlu Ali’nin kendini ispatlama çabası ebeveynlerine pahalıya mal oldu.

Asya ile Volkan’ın ayrılış sürecinden başlayan oğulları Ali’nin gelgit halleri, Asya’nın Aras ile olan ilişkisiyle birlikte tavan yaptı. Özellikle Asya’ya sürekli bir sıkıntı çıkaran Ali, okula yeni gelen kız arkadaşı İpek’e kendini ispatlamak isteyince izinsiz aldıkları arabayla yaptığı kazayla sonuçlandı.

Sadakatsiz dizisinde Ali hastanede
Ali, kaza yaptığı arabadan kız arkadaşı İpek ile birlikte canlı kurtulmayı başarır ve tedavi için hasteneye kaldırılırlar. Hastanede gergin bekleyişle başlayan Sadakatsiz dizisinin yeni bölümünde, Ali’nin durumunu açıklamaya gelen doktorun “Kaval kemiğinde bir kırık var ama iyi olacak. Bir süre alçıda kalacak” sözleriyle tüm aile ve sevenleri rahat bir nefes alır.

İpek’in babası endişe ve sinirle hastaneye gelir, kızını iyi görünce rahatlar. Daha sonra kazayla ilgili hesap sormak üzere Ali’nin odasına girmek ister fakat Volkan, onu içeriye sokmaz. İpek’in babası, sevgilisinin aklına girmesiyle Asya ve Volkan’dan Ali’den şikayetçi olmamaları karşılığında para ister. Oğlunun kötü bir sicili olmaması için Volkan bu isteği kabul eder.

Sadakatsiz dizisine yeni iki isim katıldı
Fakat bir sorun vardır. Volkan’ın bu parayı vereceği nakdi yoktur. Aklına Derin’in bıraktığı evi satmak gelir. Hem böylece eski eşi Asya’ya yaklaşmak için kendisine bir fırsat yaratacaktır. Bu sırada Derin de bu fırsatı bertaraf etmek, Volkan’ın Asya’ya yakınlaşmasını engellemek için şikayette bulunmamaları karşılığında İpek’in babasına para verir.

Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Berkay Ateş’in başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde Ali’nin kız arkadaşı İpek’in babası ve babasının sevgilisi rolünde iki tiyatro kökenli oyuncu kadroya katıldı. Bu oyuncular Deniz Karaoğlu ve Gizem Ünsal oldu.