Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisinde ayrılık iddiası hayranları endişelendirdi!

Gönül Dağı dizisinde ayrılık iddiası hayranları endişelendirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir kaç gündür çeşitli internet sitelerinde Gönül Dağı dizisinde bir ayrılık yaşanacağı ile ilgili haberler yer alıyor. Bu durum da dizinin hayranlarını endişeye sevk etti.

TRT1 ekranında cumartesi akşamları yayınlanmakta olan Gönül Dağı dizisi çok başarılı reytingler elde ediyor. Dizinin geniş bir hayran kitlesi var ve Gönül Dağı, her hafta çok iyi reytingler ile sezonun en iyi dizisi olma yolunda hızla ilerliyor.

Hem tecrübeli hem de genç oyuncuların bir arada yer aldığı dizinin Eskişehir Sivrihisar’daki çekim bölgesine de yoğun bir ilgi var. Otobüslerle veya özel araçları ile bölgeye gelenler Gönül Dağı dizisinin çekildiği mekanları geziyor.

Bu kadar büyük etki yapan dizi hakkındaki her haber de izleyicilerin dikkatini çekiyor. Bir süredir Asuman karakterini canlandıran Hazal Çağlar’ın diziden ayrılma ihtimali olduğuna yönelik bazı iddialar internet medyasında yayınlandı.

Gönül Dağı dizisinde ayrılık iddiası hayranları endişelendirdi! 7

Hazal Çağlar, dizi sayesinde geniş bir hayran kitlesine ulaştı. İzleyiciler Asuman karakterinin hikayeden ayrılacağı endişesine kapıldı.

Henüz böyle bir bilginin olmadığını ve bunun sadeci bir iddia olduğunu hatırlatalım. Bazı dizi hayranları bu iddiayı ciddiye alıp dizinin oyuncularına da instagram üzerinden mesaj atıyor.

Asuman karakterinin ayrılmasına dayanak olarak ise Asya ile Ramazan arasındaki iletişimin artması gösteriliyor. Ancak dizide Asuman önemli bir yer ediniyor ve Hazal Çağlar’ın ayrılması hikaye için iyi olmayacaktır. Dizi hayranları da bu duruma tepkili.

İddiaları gerçek saymak için herhangi bir neden de ortada yok. Dizi hayranları Asuman’ın ayrılacağı iddiası ile bir hayli üzüntü duydu ama henüz böyle bir gelişme gözükmüyor.