Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisi hayranlarını çok üzen yeni yıl kararı!

Sadakatsiz dizisi hayranlarını çok üzen yeni yıl kararı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sadakatsiz dizisi hayranları Kanal D ekranında her çarşamba akşamı heyecanla yeni bölümü bekliyor.

Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen’in muhteşem performansına son olarak Berkay Ateş de yeni bir karakter ile katıldı. Sadakatsiz dizisi ilk sezona göre biraz düşük reyting alsa da yine de sezonunun en başarılı yapımlarından birisi olarak öne çıkıyor.

Dizinin sadık hayran kitlesi alınan son karardan pek de memnun olmayacak. 29 Aralık Çarşamba akşamı dizinin 45. yeni bölüm yayınlanacak. Ancak sonraki iki hafta boyunca dizi ekranda olmayacak.

Yılbaşı nedeniyle ekibin biraz dinlenmesi için sete verilecek ara nedeniyle Ocak ayının ilk iki haftasında yeni bölüm olmayacak.

Sadakatsiz dizi ekibi bu hafta ortasında çekimlere ara verecek. Yılbaşının ardından 7 Ocak’a kadar tatil yapacak olan dizinin ekibi Ocak ayının ikinci haftasında çalışmalara başlayacak.

Bu durumda 5 Ocak ve 12 Ocak tarihlerinde yeni bölüm olmayacak. Dizinin 46. yeni bölümünü 19 Ocak Çarşamba akşamları izleyebilirsiniz.