Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisinde ayrılıkların tadı kaçtı, hatalar bitmiyor!

Gönül Dağı dizisinde ayrılıkların tadı kaçtı, hatalar bitmiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamları yayınlanan Gönül Dağı dizisi izleyicilerin büyük ilgisini çekmeye devam ediyor. Ancak hikayenin ilk sezondaki gibi devam etmemesi, sürekli bir ayrılık temasının ortaya konulması izleyicileri rahatsız etmeye devam ediyor.

Hem Taner ile Dilek karakterlerinin bir türlü hayatlarına devam edememesi ve sürekli bir ayrılık tehlikesi ile hikayede yer alması izleyicilerin canını sıkıyor… Senaristler dizideki bu ayrılık temasını o kadar çok kullandı ki, seyirciler için artık bıkkınlık noktasına geldi.

Berk Atan ile Gülsim Ali İlhan’ın başrolünde yer aldığı dizinin 6 Ekim Cumartesi akşamı yayınlanacak 39. bölümde yine Dilek ile Taner ayrılacak. Yine birbirlerine olan aşkları öylece ortada kalacak ve yine çevresel faktörler bir aşkın önünü tıkayacak.

Dilek’in artık kasabada kalmak istememesi ve Taner’e veda etmesi izleyicilerin bir kez daha tepkisini çekecek. Naif ve kasaba ortamını yansıtan ilk sezondaki bölümleri arayan dizinin hayranları, senaryoda üst üste hatalar yapıldığını düşünüyor.

Bir başka ayrılık durumu da Ramazan ile Asuman arasında yaşanıyor. İki karakterin de hüzün dolu anları yeni bölümde devam edecek. İkilinin karşılaşması ise hikayede nasıl bir değişim yaşatacak bu da merakla bekleniyor.

Diziye yeni karakterler katılarak yaratılmak istenen farklılık mantıklı bir tercih oldu. Ancak ayrılıkların bu kadar fazla üzerine gidilmesi de önemli bir yanlışa işaret ediyor.

Bir dizi hayranı bu durumu eleştiren şu sözleriyle dikkat çekti: “Bu ayrılık olayının tadı gerçekten kaçtı. İkinci sezonda 8 bölümdür her 2 bölümde bir ayrılık var. Kendini sürekli tekrarlama başladı. İlk sezonda aynı bölümü bir kaç defa izlediğim bile olurdu, çünkü her biri kendi adına çok özel bölümlerdi. Bazı sahneler neredeyse her bölümde var. İki bölümde bir ya Dilek gidiyor ya Halime… Umarım bu şekilde kendini tekrar etme durumu devam etmez. Gerçekten özel bir dizi ama bu şekilde olunca hevesimizi çok kaçırıyor.”

İşte 6 Kasım Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 39. bölümden ilk fragman: