Ana sayfa Sosyal Medya Elkızı dizisinde herkesi şaşırtan yeni durum!

Elkızı dizisinde herkesi şaşırtan yeni durum!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanmaya başlanan Elkızı dizisinin ikinci bölümü de geride kaldı. Sevda Erginci ile İsmail Ege Şaşmaz’ın başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesi izleyicilerin beğenisini kazandı.

Elkızı dizisinin ikinci bölümüyle ilgili sosyal medyada yorum yapan dizi hayranları, etkilendiklerini belirten yorumlarda bulundu. Özellikle ilk bölüme göre daha iyi bir performans sergilendiğini belirten dizi takipçileri, hem heyecanın hem de hüznün zirvede olduğunu belirten ifadeler kullandı.

Duygusal sahneleri ile etkileyen, aksiyon dolu anları ile de heyecanı yükselten Elkızı’nın hikayesi izleyiciler tarafından beğenildi. Başrol oyuncularının uyumu ve performanslarını da iyi bulan izleyiciler, ikinci bölümü sıkılmadan takip ettiklerini belirtiyor.

Sevda Erginci’nin çok iyi performans sergilediğini de yazan dizi hayranları, bir hayli ağladıklarını ve duyguların kabardığı birçok sahne olduğunu ifade ettiler. Ayrıca dizide yeni bir durum var ve izleyiciler buna bir hayli şaşırdı.

Elkızı dizisinde herkesi şaşırtan yeni durum! 7

Yeni bölümde Seher ile Ezo’nun kardeş oldukları da ortaya çıkıyor. Bu durumun neden saklandığını da izleyiciler çok merak ediyor. Seher ile Ezo’nun kardeş çıkmasından rahatsız olduğunu söyleyen bazı izleyici yorumlarını da sosyal medyada görebilirsiniz.

İkilinin kardeş olduklarını öğrenince ne yapacakları konusu yeni merak unsuru oldu.

6 Kasım Cumartesi akşamı üçüncü bölümü yayınlanacak olan dizinin hikayesinin beğenilmesi önemli bir artı olarak gözüküyor.