Ana sayfa Dizi Fragmanları Gönül Dağı dizisinde bu sefer hata büyük oldu!

Gönül Dağı dizisinde bu sefer hata büyük oldu!

tarafından ker_def

Cumartesi akşamları yayınlanan TRT1’in Gönül Dağı dizisi, çok başarılı bir sezon geçiriyor. Geçen yıl iyi bir çıkış yakalayan dizi, ikinci sezonunda da cumartesi akşamlarının reyting birincisi olarak yoluna devam ediyor. Dizinin 25 Aralık Cumartesi günü 45. yeni bölümü yayınlanacak. Peki yeni bölümde neler izleyeceksiniz.

Ramazan’ın yapacağı bir hata çok ses getirecek. Ramazan nasıl bir hata yapacak ve hikayede bu durum hangi sorunlara yol açacak? Bu soruların yanıtlarını yeni bölümde bulacaksınız. Ayrıca SNK Denizcilikten Eli Boş Dönen Taner, Kendi Şirketini Kuruyor… Arif, Yıllar Önce Terk ettiği Kızlarına Kendini Affettirebilecek mi? Arif karakterinde Cem Kuroğlu’nun da dizide yer almaya başlayacağını hatırlatalım.

Gönül Dağı dizisinde bu sefer hata büyük oldu! 9

Bozkırda bir Anadolu masalını, sapsarı toprakların, yıllarca dile gelen efsanelerin, unutulmaz aşkların hikayesini anlatan Gönül Dağı, 45. yeni bölümüyle yine gönüllere girecek, yine reytinglerde çok iyi sonuçlar elde edecektir. İşte 45. yeni bölümde yaşanacaklarla ilgili detaylar:

“SNK Havacılık ile görüşmesinden eli boş dönen Taner, varını yoğunu ortaya koyup kendi şirketini kurar ve amcaoğullarıyla birlikte yeniden icat işlerine girişirler. Kendi işlerinin patronu olmalarını sağlayan bu şirket amcaoğullarını nasıl maceralara sürükleyecektir?

Gönül Dağı dizisinde bu sefer hata büyük oldu! 10

Asuman ve Ramazan aşkı tam gaz devam ederken gizlice mesajlaşmaları iyice dikkat çekmeye başlamıştır. Ramazan’ın kiminle mesajlaştığına dair herkesin ayrı bir fikri vardır. Tam da bu sırada oluşan bir aksilik Ramazan’ı hiç istemediği bir duruma sürükler. Bu durum Ramazan’ın nasıl bir hata yapmasına sebep olacaktır?

Gönül Dağı dizisinde bu sefer hata büyük oldu! 11

Öte yandan Arif’in yıllar sonra dönmesi Elif’i sarsarken Zeynep’in ise öfkelenmesine neden olur. Bu beklenmeyen olay karşısında geçmişi ile vicdanı arasında sıkışıp kalan Elif, ne yapacağını şaşırmış haldedir. Geldiği onca yolun sonunda Arif, yıllar evvel terkettiği kızlarının gönlünü almayı başarabilecek midir?”

Yapımcılığını Köprü Film/Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstlendiği Gönül Dağı’nın senaryosunu Ali Asaf Elmas ve Mustafa Becit kaleme alıyor. Berk Atan, Gülsim Ali İlhan’ın başrolleri paylaştığı Gönül Dağı’nda yer alan oyuncular şöyle:

“Ecem Özkaya, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Serkan Kuru, Hüseyin Sevimli, Çiğdem Aygün, Ulviye Karaca, Zümre Meğreli, Burak Haktanır, Buse Orcan, Güliz Aybay, Halil İbrahim Kalaycıoğlu, Cemil Şahin , Ufkum Kalaoğlu ve Cem Kurtoğlu.”

Gönül Dağı’nın 25 Aralık Cumartesi saat 20.00’de TRT 1 ekranlarına gelecek 45. Bölüm özeti ise şöyle: