Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bandırma Füze Kulübü çekimlerinde Alina Boz ve Deniz Can Aktaş sempatisi

Bandırma Füze Kulübü çekimlerinde Alina Boz ve Deniz Can Aktaş sempatisi

tarafından ker_def

Sinemaseverlerin merak ve heyecanla bekledikleri “Bandırma Füze Kulübü” filminin çekimleri devam ediyor. 10 Kasım’da İstanbul’da start veren, ardından Mudanya devam eden çekimler, İstanbul’un ardından gerçek mekanına, Bandırma’ya geldi. Bandırmalılar, ilçelerinde geçen büyük başarı öyküsünü anlatan filmin ekibine, büyük ilgi gösterdiler ve onlara adeta kucak açarak her konuda destek oldular.

Gerçek hayat hikayesinden esinlenen ve “Otur oturduğun yerde, diyenlere inat” gökyüzüne füze göndermeyi başaran, kısıtlı imkanlara, engellere rağmen tüm dünyaya bu büyük yarışta “Biz de varız” diyen Bandırmalı gençlerin hikayesini anlatan “Bandırma Füze Kulübü”nün çekimlerine Bandırma’daki devam ediliyor. Çekimlerde 1950’li yılların kıyafetleri içinde Alina Boz ile Deniz Can Aktaş bir hayli sempatik görünüyor.

Bandırma Füze Kulübü çekimlerinde Alina Boz ve Deniz Can Aktaş sempatisi 9

Çekimlerde başrol oyuncuları Deniz Can Aktaş ve Alina Boz ile birlikte, Hande Oktan ve Nizam Namidar da yer aldı. Bandırma vapur iskelesinde başlayan çekimler, çarşı ve mahalle aralarında devam etti. Bandırma Füze Kulübü yönetmeni Ömer Faruk Sorak, oyuncular Deniz Can Aktaş ve Alina Boz, Bandırma’da Füze Kulübü‘nün kurucu üyelerinin yakınlarını, temsilcilerini, öğrencileri ziyaret etti.

Bandırma Füze Kulübü çekimlerinde Alina Boz ve Deniz Can Aktaş sempatisi 10

BANDIRMA FÜZE KULÜBÜ, GERÇEK YAŞAM HİKAYELERİNDEN UYARLANDI…

Gerçek hayat hikayelerinden esinlenilerek yazılan senaryosu, yeni jenerasyonun genç yetenekleri ve usta oyuncu kadrosuyla sezonun en iddialı yapımlarından biri olacak “Bandırma Füze Kulübü”nün yapımcılığını Mustafa Uslu, yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak üstleniyor.

Başrolleri Alina Boz, Deniz Can Aktaş, Erkan Kolçak Köstendil, Atay Yıldız, Aslı Bekiroğlu, Görkem Sevindik, Öykü Gürman, Tolga Canbeyli, Bülent Alkış ve Altan Erkekli’nin paylaştığı filmde ayrıca şu oyuncular bulunuyor: Nizam Namidar, Ahmet Saraçoğlu, Gökhan Yıkılkan, Bahtiyar Engin, Asaf Doğan, Başak Akan, Bartu Mutlu, Çiçek Acar, Özkan Ayalp, Ayhan Pekbilgin, Emre Yılmaz, Hande Oktan ve Kayra Orta.

Bandırma Füze Kulübü çekimlerinde Alina Boz ve Deniz Can Aktaş sempatisi 11

Müziklerini Yıldıray Gürgen’in yapacağı filmin senaryosunu ise Mert Dikmen, Mustafa Uslu ve Ayberk Olgay kaleme aldı. Bandırma Füze Kulübü’nün, önümüzdeki yıl baharında vizyona girmesi planlanıyor.