Ana sayfa Sosyal Medya Gönül Dağı dizisinde güzel karar, güzel sonuçlar doğurdu!

Gönül Dağı dizisinde güzel karar, güzel sonuçlar doğurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Gönül Dağı dizisi 22. yeni bölümü ile bu Cumartesi akşamı ekrandaki yerini alacak. 3 Nisan’da yayınlanacak olan yeni bölümde yine hem duygusal hem de eğlenceli anları bir arada bulacaksınız.

Geçtiğimiz hafta yayınlanmayan dizinin hayranları heyecanla yeni bölümü bekliyor… atv ekranında başlayan Kardeşlerim dizisi tüm kişiler kategorisinde iyi reyting yükselişi yaşadı ve Gönül Dağı’na yaklaştı. Şimdi bu kategoride TRT1 dizisinin birincilik için ilgiyi düşürmemesi şart.

Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın başrollerinde yer aldığı Gönül Dağı dizisinde Keriman ile Selami’nin düğünleri de izleyenlere keyifli anlar yaşatacak. Zahide ve Sefer aşkı da iyice alevlendi. Sefer, sonunda kazananın kendileri olacağını, çocukların da yanlarında olacağını söyleyerek sevdalısının yüreğini soğutmaya çalışıyor. Dizi hayranları bu iki karakterin mutluluğunu çok istiyor ve onlar mutlu oldukça da kendilerini iyi hissettiklerini belirten mesajlarla sosyal medyada yer alıyor.

Serdar ile Elif arasındaki yakınlaşma da yavaş yavaş ilerliyor… Utku Ateş ile Zümre Meğreli birbirleri ile çok iyi uyum sağladı. Dizi hayranlarının en sevdiği çiftlerinden birisi olma yolunda ilerleyen ikilinin sahnelerinin daha da artırılması yönünde senaristlerden istekler artıyor. Dizinin senaristleri sosyal medyada bu ikili çok beğenilince ve büyük destek alınca, hikayeyi onların birlikteliği üzerinde ilerletme kararı aldı. Bu karar da Gönül Dağı hayranlarını çok mutlu etti ve şimdi de Elif ile Serdar ikilisinin aşka doğru yürüyüşlerini izlemekten büyük keyif duyuyorlar.

Gönül Dağı senaristleri genelde izleyicilerin taleplerini dinleyerek, buna karşılık verebiliyor. Bakalım Elif ve Serdar konusunda gelişmeler nasıl ilerleyecek.

İşte 3 Nisan Cumartesi akşamı yayınlanacak olan Gönül Dağı dizisinin 22. bölüm 2. fragmanı: