Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisinde izleyiciyi havalara zıplatacak karar!

Gönül Dağı dizisinde izleyiciyi havalara zıplatacak karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay -TRT1 ekranlarında geride bıraktığımız kış sezonunun en başarılı yapımlarından birisi de Gönül Dağı dizisi oldu. Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın başrollerinde yer aldığı dizide Cihat Süvarioğlu da Ramazan karakteri ile gönülleri kazandı. Dizinin hem hikayesi hem atmosferi hem de oyunculuk performansları çok beğenilmişti.

Kış sezonuna damga vuran reytingler alan ve birinciliklerin de abonesi durumunda bulunan Gönül Dağı dizisi Haziran başında hayranlarına veda etmişti. İlk 30 bölüm süren birinci sezonda büyük kazanımlar elde eden dizinin milyonlarca hayranı oluştu. Şimdi bu hayran kitlesi heyecanla yeni sezonu bekliyor. Ancak küçük bir sürpriz var.

TRT1’in aldığı karar ile Gönül Dağı dizisi Kurban Bayramı özel bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Hem bayram eğlencesi hikayede yer alacak hem düğün hem de sünnet sürprizleri yapılacak. Dizi yine eğlenceli sahneleri ile ekranda Gönül Dağı’nı özleyenler hayranlarını mutlu edecek.

Bayram nedeniyle Gönül Dağı dizisinden özel bir bölüm geliyor. 20 Temmuz Salı akşamı saat 20.00’da Gönül Dağı dizisi büyük bir sürpriz yapacak.

Gönül Dağı Kurban ismi ile yayınlanacak olan dizinin bu özel bölümünde yine Anadolu’nun sıcaklığını hissedeceksiniz. Eskişehir Sivrihisar’da çekimleri yapılan dizinin bayram eğlencesi olarak ekranda izleyicileri yine mest edeceğine kesin gözüyle bakılıyor.

Bozkırın bayramları başkadır, hele bir de film olursa bambaşkadır! İşte Gönül Dağı dizisinin Kurban Bayramı özel bölümünden ilk fragman: