Ana sayfa Dizi Fragmanları TRT1’den bir dizi sürprizi daha! Dünya Hali absürt komedi arayanlar için!

TRT1’den bir dizi sürprizi daha! Dünya Hali absürt komedi arayanlar için!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 her sezen mutlaka absürt komedi alanında bir yapımı izleyicilerin karşısına çıkartmaktan geri durmuyor. Geçen sezon Tövbeler Olsun isimli yapım öne çıkmıştı. Yeni sezonda ise bu misyonu Dünya Hali isimli dizi üstlenecek.

“Benim adım Sinan, bu dünya pek bana göre değil!” mesajıyla dizinin ilk fragmanı yayınlandı. İlginç ve eğlenceli bir hikayenin gelmekte olduğu fragmandan anlaşılıyor.

Yayınlanan fragmana yönelik yapılan ilk yorumlara bakıldığında izleyicilerin merak ettiklerini, komediyi sevenlerin heyecanla Dünya Hali’ni beklemeye başladığını görebilirsiniz.

Pelin Abay ile Caner Şahin ikilisini başrolde buluşturan Dünya Hali dizisinin çekimlerine geçtiğimiz haftalarda başlanmıştı. Zümrüdüanka dizisinde önemli bir çıkış yapan, Suhandan karakteri ile akılda kalan Pelin Abay’ın ilk başrolü olması da önemli bir detay…

TRT1'den bir dizi sürprizi daha! Dünya Hali absürt komedi arayanlar için! 7

En son Seni Çok Bekledim dizisinde Selahattin karakteri ile yer alan Caner Şahin de Dünya Hali dizisinde büyük bir sınav verecek.

Osman Nail Doğan’ın yönetmenliğini yaptığı dizinin ekibinde; Tolga Tekin, Ozan Çelik, Ayfer Tokatlı, Hakan Emre Ünal, Mert Denizmen, Mekin Sezen ve Durul Bazan gibi önemli isimler bulunuyor.

İşte Dünya Hali dizisinin ilk fragmanı: