Ana sayfa Sosyal Medya Aşk Mantık İntikam dizisinin müthiş youtube başarısı!

Aşk Mantık İntikam dizisinin müthiş youtube başarısı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz döneminde izleyicilerle buluşan diziler arasında romantik komedi hikayesi Aşk Mantık İntikam öne çıkmaya başladı. Cuma akşamları Fox TV ekranında yayınlanan dizide 4 önemli genç oyuncu başrolde buluştu. Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük ve Melisa Döngel dizisi sürükleyen isimler oldu.

Şimdiye kadar 4 bölümü yayınlanan dizinin reytingleri o kadar iyi geldi ki, dizi yaz ekranının en başarılı romantik komedisi olarak öne çıkmaya başladı. 16 Temmuz Cuma akşamı yayınlanacak olan dizinin sosyal medya etkinliği de göz kamaştırıyor… Dizi özellikle youtube platformunda çok hızlı bir büyüme sergiliyor.. 600 bine yaklaşan abone sayısı ile dikkat çeken dizinin hem sahneleri hem de fragmanlarına yoğun bir ilgi var.

Aşk Mantık İntikam dizisinin 5.bölüm fragmanı 12 saatlik bir sürede 2. 2 milyon görüntülenme elde etmeyi başardı. 100 milyonun üzerinde görüntülenme elde edilmesi de önemli bir başarı olarak dizinin hanesine yazıldı.

Dizi ekibinin sosyal medyaya büyük önem vermesi, youtube ortamında bir çok sahneni yayınlanması da bu başarının elde edilmesini sağladı.

Dizinin ekibinde geniş bir oyuncu kadrosu da bulunuyor. Başrollerin dışında; Günay Karacaoğlu, Zeynep Kankonde, Süleyman Atanısev, Mehmet Korhan Fırat, Sevda Baş, Ceren Koç, Birgül Ulusoy, Tarık Şerbetçioğlu ve Mehmet Yılmaz dizide yer alan diğer isimler.