Ana sayfa Dizi Analiz Gönül Dağı dizisinde Sefer’in yeni yolculuğu!

Gönül Dağı dizisinde Sefer’in yeni yolculuğu!

tarafından ker_def

Gönül Dağı dizisinin ikinci sezonu TRT1 ekranında çok başarılı bir şekilde devam ediyor. Sezonun en iyi ikinci reytinglerini alan dizisi olarak öne çıkan Gönül Dağı’nda Berk Atan ile Gülsim Ali İlhan ikilisi başrolde buluştu. Dizinin 5 Şubat Cumartesi akşamı 50. yeni bölümü yayınlanacak. Peki yeni bölümde neler olacak? Ciritçi Abdullah, Sefer’i bozkırda bir yolculuğa çıkarır… Bu yolculuk, Sefer’i nasıl etkileyecek?

Gönül Dağı, bozkırda bir Anadolu masalını, sapsarı toprakların, yıllarca dile gelen efsanelerin, unutulmaz aşkların hikâyesini anlatıyor. Yeni bölümde yaşanacakların detayı şöyle: Amcaoğullarına destek sağlanmasıyla, üzerlerindeki kasvet dağılmış haldedir. Yeniden motive olup kolları sıvayan amcaoğulları, uçan arabayı bitirip sunmak için hazırlıklara başlar. Her şeylerini adadıkları bu süreç, onları nasıl bir yolculuğa sürükleyecek?

Öte yandan Sefer ise hastalığının ilerlemesinin getirdiği yeni problemlerle umutsuzluğa kapılmış haldedir. Sefer’in umutsuz, kendini eve kapatmış hali herkesi çok üzerken, Ciritçi Abdullah duruma müdahale eder. Ciritçi Abdullah, Sefer’i bozkırda zeytin ağacı arayacakları bir yolculuğa çıkarırken bu yolculuk, Sefer üzerinde nasıl bir dönüşüme vesile olacak?

Gönül Dağı’nın başrollerini Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan paylaşıyor. Ayrıca sanat dünyasının usta isimleri de dizide yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosu şu isimlerden oluşuyor:

“Ecem Özkaya, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Serkan Kuru, Hüseyin Sevimli, Çiğdem Aygün, Ulviye Karaca ve Zümre Meğreli.”

Gönül Dağı 50. Bölümüyle 5 Şubat Cumartesi saat 20.00’de TRT 1’de…