Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Subaşı ile İlayda Alişan, Çukur’un ardından üst üste iki farklı projede buluştu!

Hazal Subaşı ile İlayda Alişan, Çukur’un ardından üst üste iki farklı projede buluştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yılların etkili çıkış yapan kadın oyuncularından 3’ünün aynı projede yer alması dikkatleri çekti. Uluç Bayraktar’ın yönetmen olarak yer aldığı Kötü Adamın 10 Günü isimli filmin başrolünde ise Nejat İşler bulunuyor.

Eski avukat Sadık karakterinin hikayesi olarak ortaya çıkan filmde hayatında her şeyi kaybettikten sonra kötü adam olmaya karar veren bir adamın yaşadıklarını izleyeceksiniz.

3 önemli kadın oyuncunun da başrolünde yer aldığı projenin detayları merak ediliyor. Çukur dizisinde Nehir karakteri ile çok beğeni toplayan Hazal Subaşı, sonrasında bazı dijital projelerde yer almıştı. Oyuncu, sinema filminde de ekip ile birlikte bulunuyor.

Masumiyet isimli dizide güçlü bir karakter sunumu sergileyen İlayda Alişan da yine Çukur dizisindeki Akşın karakteri ile çok ilgi gördü.

Hazal Subaşı ile İlayda Alişan’ın Çukur’un ardından yeniden bir projede buluşmaları da dikkat çekici bir gelişme olarak öne çıktı. İki oyuncu ayrıca Ölüm Kime Yakışır isimli dijital dizi projesinde de kadroda birlikte yer alıyor.

Hazal Subaşı ile İlayda Alişan, Çukur'un ardından üst üste iki farklı projede buluştu! 7

Kötü Adamın 10 Günü isimli sinema filminin bir diğer kadın oyuncusu ise Hazal Filiz Küçükköse oldu… Genç oyuncu, uzun süredir dizi tekliflerini değerlendiriyordu. Yavuz isimli dijital tarihi dizi projesinde yer alması beklenen oyuncuya çok sayıda teklif yapıldığı da biliniyor.

Son dönemde öne çıkan 3 kadın oyuncunun aynı sinema filminde yer alması da önemli bir gelişme oldu.