Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisindeki kavganın kamera arkası bambaşka!

Gönül Dağı dizisindeki kavganın kamera arkası bambaşka!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gönül Dağı dizisi Cumartesi akşamları yayınlanıyor ve çok başarılı şekilde yoluna devam ediyor. Dizinin milyonlarca hayranı her yeni bölümü izlemek için TRT1 ekranı başına geçince de reytingler patlıyor.

Tüm kategorilerde birincilik elde eden dizinin aynı zamanda çift haneli rakamlarla bunu başarması da ayrı bir başarı olarak göze çarpıyor. Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde çekimlerine devam edilen Gönül Dağı dizisinin 44. bölümü geçtiğimiz gün yayınlandı.

Semih Ertürk ile Serkan Kuru’nun canlandırdığı Veysel ile Kenan arasında büyük bir gerilim yaşandı. Abi ile kardeşin kavgası izleyenleri de üzdü.. İkisi için de çok zor bir durum var. Yıllar sonra kaybolan oğulları Yusuf’un gelişine sevinen anne ile babanın Veysel’i ihmal etmesinin de bir sonucu bu…

Yusuf artık Kenan ismi ile biliniyor. Veysel ise abisi gelince geri plana atılmanın bunalımını yaşıyor… İkili arasında 44. bölümde yaşanan kavga ise gerilimin iyice yükselmesini sağladı. O anları videodan izleyebilirsiniz.

Kenan ile Veysel karakterlerinin 44. bölümdeki bu kavgasının kamera arkası görüntüleri de paylaşıldı. Dizinin son bölümünde yaşanan kavga sahnesinin perde arkasında Semih Ertürk ile Serkan Kuru’nun dostluk görüntüleri de gülümsetti.

İki oyuncu da bu sahnenin ardından birbirlerine sarılarak sergiledikleri dostluk sahnesini aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Gönül Dağı dizisindeki kavganın kamera arkası bambaşka! 7

Hem Semih Ertürk hem de Serkan Kuru, başarılı performansları ile yine izleyicilerden alkış aldı. Gönül Dağı ekibinin 44. bölümün çekimleri sırasında yaşadığı neşeli anlar da kamera arkasına yansıdı.