Ana sayfa Dizi Analiz Masumlar Apartmanı dizisinde hikaye değişiyor, merak katlanarak artıyor

Masumlar Apartmanı dizisinde hikaye değişiyor, merak katlanarak artıyor

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinin her yeni bölümü izleyicilerin büyük ilgisini çekiyor. Geçen sezon başlayan ve büyük başarı kazanan dizinin şimdiye kadar 51 bölümü yayınlandı.

Destan isimli atv dizisinin başlamasından sonra bir miktar reytinglerde gerileme yaşayan dizinin geçen hafta iyi sonuçlar alması dikkat çekmişti. Dizide Gülben’in evlenerek yeni bir yola girdiği hikayede Safiye ile Naci’nin de büyük bir karar arifesinde oldukları görülüyor.

21 Aralık Salı akşamı yayınlanacak olan 52. bölümden yeni fragman paylaşıldı. Naci, Safiye’ye bir aile kurmayı teklif ediyor. Ancak Safiye ise düşmekten korktuğu bir ortamda, Naci’nin kendisinden koşmasını istemesinden rahatsız.

Masumlar Apartmanı dizisinde hikaye değişiyor, merak katlanarak artıyor 7

Han ile Ceylan arasında ise her şey aşka doğru çıkıyor… Yani dizinin karakterlerinin özel yaşamlarında yeni sayfalar açılıyor ve bu durum da dizinin hayranlarını daha da çok meraklandırıyor.

Masumlar Apartmanı dizisinin hayranları ise Gülben’den sonra artık Safiye’nin de iyileşme belirtileri göstermesi gerektiğini düşünen yorumlar paylaşıyor. Safiye’nin psikoloğa gitmesini tavsiye eden izleyiciler, Naci ile de birlikte mutluluğu yakalamalarının ancak bu şekilde gerçekleşebileceğini belirtiyorlar.

Dizi hayranlarının hikayeyi bu kadar yakından takip etmesi ve sosyal medyada da senaristlere yol gösterme çabaları, aslında dizinin kendisini ne kadar çok kabul ettirdiğini de anlatıyor.

İşte 21 Aralık Salı akşamı yayınlanacak olan 52. bölümden 2. fragman: