Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma dizisinde Biran Damla Yılmaz’ın dekoltesi abartılı!

Yasak Elma dizisinde Biran Damla Yılmaz’ın dekoltesi abartılı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle pazartesi akşamları buluşan Yasak Elma dizisi, çok başarılı bir beşinci sezon geçiriyor. Eda Ece, Şevval Sam, Murat Aygen, Berk Oktay ve Biran Damla Yılmaz’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümlerinde neler olacağını hayranlar merakla bekliyor.

Diziye bu sezon katılan isimlerden birisi de Biran Damla Yılmaz oldu. Canlandırdığı Kumru karakteri ile dikkat çeken oyuncu, başarılı bir performans ortaya koyuyor.

Geçen sezon Baraj isimli dizi ile yine Fox TV ekranında yer alan Biran Damla Yılmaz’ın dizinin sahnelerinde giydiği kıyafetler de çok dikkat çekiyor. Düzgün fiziği ile her kıyafeti başarıyla taşıyan oyuncu, zaman zaman ise abartılı dekolteler giydirilerek izleyicinin önüne çıkartılıyor.

Yasak Elma dizisinde Biran Damla Yılmaz'ın dekoltesi abartılı! 8

Yasak Elma dizisinin 125. bölümünde de yine göğüs dekoltesindeki abartı fotoğraflara yansıdı… Dizide bu tür durumlara sıklıkla rastlanılıyor.

Biran Damla Yılmaz güzelliği ile dikkat çekerken, elbiseyi de gayet başarılı şekilde taşıyor. Ancak dekolte konusunda sanat yönetmenlerinin RTÜK’ten uyarı gelmemesi için biraz daha dikkatli olması şart.

Dizinin kadın oyuncuları sosyal medyanın da gündeminden düşmüyor. Hem Eda Ece hem de Şevval Sam geniş bir izleyici kitlesinin hayranlığını kazandı. İki ünlü isim hem yakın arkadaş oldu hem de dizinin sürükleyici iki başrolüne hayat veriyor.

Yasak Elma dizisinde Biran Damla Yılmaz'ın dekoltesi abartılı! 9

Yıldız ve Ender karakterlerinin izleyiciler tarafından çok sevilmesinde, iki ünlü oyuncunun sergilediği başarılı performansın payı bir hayli fazla.