Ana sayfa Sosyal Medya Gönül Dağı dizisine bir veda da Dilek’i canlandıran Gülsim Ali İlhan’dan geldi!

Gönül Dağı dizisine bir veda da Dilek’i canlandıran Gülsim Ali İlhan’dan geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gönül Dağı isimli TRT1 dizisinde Dilek karakteri ile ekranlara dönüş yapan Gülsim Ali İlhan’ın Durul Bazan ile aşk yaşadığı iddiaları ortaya atılırken, oyuncu, sezon başından bu yana başarıyla yer aldığı dizisine de veda mesajı yayınladı.

30. bölümü ile birlikte yaz arası veren Gönül Dağı dizisi, 3 aylık bir süre ekranda olmayacak. İkinci sezonun Eylül ayında başlaması bekleniyor. Gülsim Ali İlhan, magazin gündeminde kendisinden 22 yaş küçük olan usta oyuncu Durul Bazan ile aşk yaşadığına yönelik iddialar ile konuşuluyor. İkilinin birlikte görüntülendiği anlar da magazin gündeminde yer aldı. Aşk iddialarına karşı Gülsim Ali İlhan’dan herhangi bir açıklama gelmedi. Ancak oyuncu Gönül Dağı dizisine veda mesajı ile sosyal medyada dikkat çekti.

Instagram hesabından Gönül Dağı dizisine veda mesajı yayınlayan oyuncu, şöyle yazdı:

“Zaman ne kadar hızlı geçiyor, daha dün gibi aklımda ilk provalar, ilk bölümler. Öncelikle TRT1 ve Köprü Film ailesine bu projeyi hayata geçirdikleri için tebrik ediyorum. Güzel ekibimize ve oyuncu arkadaşlarıma da ayrıca tüm kalbi ve içten duygularımla teşekkür ediyorum. Ellerinize, emeğinize sağlık.

Her cumartesi akşamını iple çeken Gönül Dağı seyircilerimiz, sizler de iyi ki varsınız, her hafta bizi başınızın üstünde taşıdınız, bizlerle gülüp, ağladınız, dağ gibi arkamızda durdunuz. Bizimle gönül bağı kurdunuz, çok çok teşekkür ederim.

Sizleri seviyorum. En kısa zamanda görüşmek üzere.”

Gönül Dağı dizisine bir veda da Dilek'i canlandıran Gülsim Ali İlhan'dan geldi! 7