Ana sayfa Sosyal Medya Gönül Dağı dizisinin başrol oyuncusu Berk Atan ayrılık iddiasını böyle çürüttü!

Gönül Dağı dizisinin başrol oyuncusu Berk Atan ayrılık iddiasını böyle çürüttü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında Cumartesi akşamları yayınlanmakta olan Gönül Dağı isimli dizinin başrolünde Gülsim Ali İlhan ile birlikte Berk Aktan yer alıyor… Berk Atan, dizide sergilediği Taner karakteri ile gönülleri kazandı.

İkinci sezonuyla yoluna devam eden, çok iyi reytingler alan ve milyonlarca izleyicinin gönlünü kazanan Gönül Dağı, yine ekranın en çok izlenen yapımlarının başında geliyor… Eskişehir Sivrihisar’da yapılan çekimlerden fırsat bularak İstanbul’a gelen Berk Atan, GQ dergisinin Men Of The Year 2021 ödül törenine katıldı.

Berk Atan’ın daha önce sevgilisi Selin Yağcıoğlu ile ayrıldığı yönünde haberler yapılmıştı. Oyuncu da bu ayrılık iddialarının doğru olmadığını söylemiş ve bu tür haberlerin basında çıkmasını da gülümseyerek karşıladığını ifade etmişti.

İnsan hayatında ayrılıkların da yeniden kavuşmaların da olabileceğini ifade eden Berk Atan, ödül törenine sevgilisi Selin Yağcıoğlu ile birlikte katılarak tüm iddiaları da böylece sonuçsuz bırakmış oldu.

Berk Atan ve Selin Yağcıoğlu ikilisinin gecedeki mutlu halleri de kameralara yansıdı.

Gönül Dağı setinden vakit bularak ödül törenine katıldığını ifade eden Berk Atan, sevgilisi ile adeta mutluluk dağıttı.