Ana sayfa Sosyal Medya Etkileyici dizisi için yapılan yorumlar Murat Cemcir’i mest etti!

Etkileyici dizisi için yapılan yorumlar Murat Cemcir’i mest etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Murat Cemcir, GQ dergisinin Men Of The Year 2021 isimli ödül törenine katılan ünlüler arasındaydı. En son Gain platformunda yayınlanan Etkileyici isimli dizinin yapımcısı olarak dikkat çeken Murat Cemcir, artık sadece oyuncu olarak değil yapımcı olarak da sektörde yer alacak.

1976 doğumlu olan oyuncu, son yıllarda yer aldığı komedi filmleri ile hayranlarını bir hayli eğlendirmişti. 2016 yılından bu yana dizilerde yer almayan Murat Cemcir, çok güzel bir dizi yaptıklarını söyledi.

Bir ödül gecesinde yaşanan sansasyonel bir olayın sonrasında yaşananların anlatıldığı Etkileyici dizisinin çok eğlenceli ve güzel bir iş olduğunu ifade etti. Dizi toplam 10 bölüm olarak çekildi ve Kasım sonundan itibaren Gain platformunda izleyicilerle buluştu.

Murat Cemcir, “Çok eğlenceli, çok güzel bir dizi. Çok güzel geri dönüşler aldık. Etkileyici dizimizin adı da, çok iyi yazar arkadaşlarımız güzel yazılar yazdı. Onunun mutluluğunu yaşıyorum” şeklinde konuştu.

Dizinin başrol oyuncuları Aslıhan Malbora ve Bertan Asllani olurken, yapımcılığı Murat Cemcir üstlendi. Hande Türkel’in yönetmenliğini yaptığı dizinin hikayesini ise senaristler Murat Kepez ve Zeynep Koçak yazdı.

Günümüzün linç kültürüne dair hikayesi ve iddialı senaryosuyla dikkat çeken dizi özellikle Z kuşağı izleyicileri tarafından çok güzel geri dönüşler aldı.