Ana sayfa Sosyal Medya İbrahim Çelikkol kahrmanlık yaptı ama mütevaziliği ile daha da büyüdü!

İbrahim Çelikkol kahrmanlık yaptı ama mütevaziliği ile daha da büyüdü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol, hayranlarından büyük ilgi görmeye devam ediyor. Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Hakan Gümüşoğlu karakteri ile yer alan oyuncu, dördüncü sezonda Hilal Altınbilek ile birlikte başrolde yer alıyor.

Geçen sezon Doğduğun Ev Kaderindir isimli dizinin ardından yeniden bir dram yapımında izlediğimiz oyuncu, başarılı performansı ile dizinin iyi reytingler almasına büyük katkı sağladı. Adana’da çekimler devam ederken, GQ’nun Men Of The Year 2021 ödül töreni için İstanbul’a gelen ünlü oyuncu, hayatında her şeyin yolunda olduğunu söyledi.

İbrahim Çelikkol, yaz aylarında çıkan orman yangınlarına müdahale eden isimler arasında yer almış ve yangınlara karşı da itfaiye hortumu ile tehlikeye aldırış etmeden, ormanları kurtarmaya çalışmıştı.

İbrahim Çelikkol kahrmanlık yaptı ama mütevaziliği ile daha da büyüdü! 7

Ünlü oyuncunun bu tavrı büyük takdir kazanmasını sağladı ve hala da hafızalarda yer alıyor. İbrahim Çelikkol, bu konuyla ilgili soru üzerine şöyle konuştu:

“Her insan gibi vatani görevimizi yaptık. Zor dönemlerdi, insanların yaşadığı zor zamanlar oldu. Önemli olan, bundan sonrası. Bundan sonra insanların birbirlerine destek olması. O zamanlarda da çok fazla konuşmadım. Bu tarz şeyleri de çok seven, arkasında durma taraftarı olan bir adam değilim. Herkes gibi yapmam gereken şeyi yaptım.”

Şahan Gökbakar da o dönemde herkes gibi yapması gerekeni yaptığını ve kendisinin de böyle davrandığını anlatan oyuncu, bunun çok büyütülecek bir şey olmadığının altını çizdi.