Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisinin bayram özel bölümü hikayeyi geçmişe sarıyor!

Gönül Dağı dizisinin bayram özel bölümü hikayeyi geçmişe sarıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında geride bıraktığımız sezonun en iyi dizilerinden birisi de Gönül Dağı oldu… 30 bölüm ile birlikte ilk sezonu tamamlayan dizinin hikayesi izleyicileri çok mutlu etmişti. İlk sezonun Haziran başında tamamlanmasının ardından dizi hayranları içlerinde büyük bir boşluk hissetti.

Gönül Dağı’nın 3 aylık yaz arasının bitmesine daha çok var… Eylül ayında yeniden izleyicilerle buluşması beklenen dizinin ikinci sezonu için milyonlarca hayran merakla bekliyor…Ancak arada Kurban Bayramı sürprizi yapılacak. 20 Temmuz Salı akşamı saat 20.00’da Gönül Dağı Kurban isimli özel bir bölüm yayınlanacak. Bu bölümden ilk fragman izleyicilerle buluştu.

Gönül Dağı hayranları, “Yemin ederim şu kadroyu, şu havayı görünce mutluluktan öleceğim vallahi” diye yorum yapıyor. Diziyi çok özlediklerini dile getiren hayranlar, bayram sürprizine çok memnun oldu…

Veysel ile Cemile’nin düğünden görüntüler yayınlanacak. Yani hikayenin başlarına doğru önemli bir dokunuş yapılıyor. Böylelikle ikinci sezonun heyecanı da saklanmış oldu. Yani Gönül Dağı Kurban isimli bu bölüm ikinci sezona dair mesajlar taşımıyor…

Cemile ve Veysel’in düğünü ile ilgili dönem yayınlanacağı için bazı karakterlerin de bu özel bölümde yer almama ihtimali var.Dizi hayranları bu durumu sosyal medyada yorumlarına yansıttı.

“Velsel’le Cemile’nin başlangıç hikayeleri olmadığı için geçmişe yönelik bayram özel bölümü çekiliyor. Zaman eski olduğu için Dilek ve Asuman yok” diye yorum yapan dizinin takipçileri, hikayeyi ne kadar yakından takip ettiklerini de göstermiş oluyor.