Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kalp Yarası dizisi Yağmur Tanrısevsin için yeni deneyim fırsatları doğurdu

Kalp Yarası dizisi Yağmur Tanrısevsin için yeni deneyim fırsatları doğurdu

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Yağmur Tanrısevsin, Kalp Yarası isimli atv dizisiyle ekrandaki yerini aldı. Dizinin hikayesi büyük ilgi gördü. Yayınlanan ilk 2 bölüm sonrasında iyi bir imaj ortaya çıktı. Ayşe karakteri ile dizide yerini alan Yağmur Tanrısevsin’den uzun yıllar sonra yeniden hayranları ile ekranda buluşma imkanı buldu.

Ayşe karakterini özümseyen Tanrısevsin, başroldeki arkadaşı Gökhan Alkan ile çok iyi bir dizi ikilisi de oldu… Ferit ve Ayşe karakterlerinin hikayesinin izleyicileri derinden etkilediğini sosyal medya yorumlarından da anlayabilirsiniz. Dizinin reytingleri de ikinci bölümde arttı ve bu durum gelecek adına çok olumlu bir mesaj veriyor.

Kalp Yarası, pazartesi akşamlarının artık vazgeçilmez dizilerinden birisi olacak. Yağmur Tanrısevsin de Ayşe karakteri ile ekrana damgasını vuracak gibi duruyor.

Oyuncu, karakteri gibi güçlü birisi… Sabah gazetesinin sorularını yanıtlayan Tanrısevsin, Ayşe karakteri gibi kendisini de güçlü bir kadın olarak tarif ediyor.

Kalp Yarası dizisi Yağmur Tanrısevsin için yeni deneyim fırsatları doğurdu 7

Oyuncu, ” Hep kendi ayaklarım üzerinde durdum. İşimi iyi yapmak adına, bu hangi iş olursa olsun, elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım hep. Hak etmediğim hiçbir şeyde gözüm olmadı. Her yaptığımı emek vererek, çalışarak yaptım. Böyle bir hayat yaşamaktan da çok mutluyum” ifadeleriyle dikkatleri çekti.

Antakya’da yapılan çekimler çok yoğun ama eğlenceli geçiyor. Dizinin çekimleri öncesinde de bir hazırlık süreci yaşandı ve Tanrısevsin özellikle at binme konusunda büyük çaba sergiledi.

Çok yönlü ve sürprizlerle dolu bir karaktere hayat verdiği için Yağmur Tanrısevsin adına yeni bir deneyim fırsatı ortaya çıktı. Oyuncu, “Ayşe karakteri; çok yönlü ve sürprizli olduğu için eğlenceli bir hazırlık süreci geçirdim. At binmeyi öğrendim, baristalık eğitimleri aldım ve bunlar dışında da okuma provalarımız oldu” açıklamasını yaptı.

Yönetmen ve senarist ile karakter üzerine çalıştıklarını da ifade eden oyuncu, çekimlerin yapıldığı Antakya ile ilgili araştırmalar da yaptığını sözlerine ekledi.