Ana sayfa Dizi Fragmanları Gönül Dağı dizisinin geri dönüşü reytinglerde muhteşem oldu!

Gönül Dağı dizisinin geri dönüşü reytinglerde muhteşem oldu!

tarafından ker_def

TRT 1 izleyicilerinin ilk bölümden itibaren gözdesi olan, her hafta reytinglerini artıran, haftalardır en çok izlenen dizi olan Gönül Dağı, bu hafta da tüm kulvarlarda zirvede tek başına yer aldı.

İkinci sezonu başarıyla devam eden dizi, çift haneli reytingleri hem de tüm kategorilerde elde ederek başarısına bir yenisini ekledi. Gülsim Ali İlhan ile Berk Atan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin hayranlarının verdiği büyük destek reytinglerle bir kez daha kendini gösterdi.

Eğlenceli ve sürükleyici hikayesi, usta oyuncu kadrosunun muhteşem performanslarıyla izleyenlere keyifli dakikalar yaşatan Gönül Dağı’nın 46. bölümü yine ekranda bir duygu fırtınası estirdi. Hem aşk hem atışma hem dostluğu sergileyen sahneleri ile Gönül Dağı izleyenleri bir kez daha memnun etmeyi başardı.

Yapımcılığını Köprü Film’in, yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstlendiği Gönül Dağı’nın senaryosunu Ali Asaf Elmas ve Mustafa Becit kaleme alıyor. Dizinin 47. yeni bölümü de ara vermeden yoluna devam edecek. Yeni bölümden ilk fragman yayınlandı. Asuman ve Ramazan’ın aşkları nereye varacak? Münir Başkan nasıl bir tavır alacak? Bu sorular en çok konuşulan sorular olacak…

Hazal Çağlar ile Cihat Süvarioğlu ikilisinin de çok iyi performans ortaya koyduğunu söylemek gerekiyor. İşte Gönül Dağı dizisinin 15 Ocak Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 47. yeni bölümünden ilk fragman: