Ana sayfa Dizi Haberleri Koronavirüse yakalanan Gökhan Alkan’ın son durumu!

Koronavirüse yakalanan Gökhan Alkan’ın son durumu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kalp Yarası dizisinin başrol oyuncularından Gökhan Alkan, birçok dizi oyuncusu gibi koronavirüs sorunları yaşıyor… Oyuncu, Antakya’daki çalışmalara ara verildikten sonra İstanbul’a dönmüştü.

Yılbaşı için verilen ara koronavirüs sorunu nedeniyle uzadı. Gökhan Alkan da virüse yakalandığı için İstanbul’da karantinaya girdi. Oyuncunun durumunu hayranları çok merak ediyor. Kalp Yarası dizisinde Ferit karakterini canlandıran oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu gelen bilgiler arasında.

Gökhan Alkan’ın karantina süreci sonrasında yeniden Antakya’ya dönerek çekimlere katılması bekleniyor. Kalp Yarası dizisi yaşanan bu aksaklık nedeniyle ertelendi. Yeni bölümün 17 Ocak Pazartesi akşamı yayınlanma ihtimali var. Ancak yeni bir erteleme daha gelir ise şaşırmamak gerekiyor.

Dizi setlerinde yaşanan bu sorunlar birçok ekibi etkiledi ve birçok oyuncu da koronavirüse yakalandı. Gökhan Alkan da aynı şanssızlık ile yüzleşti.

Ferit karakterini canlandıran Gökhan Alkan’ın Yağmur Tanrısevsin ile çok iyi bir ikili oluşturması da dizinin bugünlere gelmesinde büyük etki sahibidir.

Ferit ve Ayşe karakterlerini çok beğenen izleyicilerin güçlü desteği devam ediyor ve bu da Kalp Yarası dizisinin reytinglerde çok iyi durumda olmamasına rağmen devam etmesini sağlıyor.