Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Maske Kimsin Sen yarışması Gönül Dağı’na etki etmedi ama bir şeyi başardı!

Maske Kimsin Sen yarışması Gönül Dağı’na etki etmedi ama bir şeyi başardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin geçtiğimiz hafta başlayan Maske Kimsin Sen isimli yarışma programlarının diziler karşısında nasıl performans göstereceği merak ediliyordu. 8 Ocak akşamı Gönül Dağı’nın 46. yeni bölümü TRT1’de yayınlanırken, Fox TV’de de Maske Kimsin Sen isimli yarışma programı vardı.

Eda Ece, Melis Sezen, Doğu Demirkol, Alican Yücesoy ve Taner Öngel gibi beş önemli oyuncunun da yer aldığı yarışma tartışmalarla anıldı belki ama reytingler de iyi gelmeye devam ediyor. Fox TV’nin hafta sonları bu sezon dizilerle elde edemediği reytingleri Maske Kimsin Sen isimli yarışma programı ile elde etme ihtimali var.

Üçünücü bölümü yayınlanan program ortalama reytingler elde edebildi. Tüm kişilerde beşincilik gelirken, AB ve ABC1 kategorilerinde ise dördüncü sırada yer aldı.

Bu durum Fox TV’nin hafta sonlarını Maske Kimsin Sen isimli yarışma programı ile götürmesine olanak sağlayabilir. Ancak yarışma programının biraz daha iyi reytingler alması beklenirdi.

Maske Kimsin Sen yarışmasının Gönül Dağı dizisinin reytinglerine hiçbir olumsuz etkisinin olmadığı da dünkü karşılaşma ile ortaya çıktı.