Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gönül Dağı dizisinin kalbi kırık çocukları!

Gönül Dağı dizisinin kalbi kırık çocukları!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanan Gönül Dağı dizisi, birçok genç oyuncu için büyük fırsat yarattı. Kendilerini gösterme ve geniş kitleler tarafından tanınma fırsatını hepsi de gayet iyi değerlendiriyor.

Başrolde yer alan Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan zaten önceki projeleri ile tanınan isimler. Ancak Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Hazal Çağlar, Zümre Meğreli gibi isimler dizi sayesinde öne çıktı.

Gönül Dağı projesinde Elif olarak izlediğimiz Zümre Meğreli son dönemde çok konuşulan isimlerden birisi oldu. Elif’in kardeşi olan Zeynep karakterini canlandıran Güliz Aybay da dikkat çekmeye devam ediyor.

Gönül Dağı dizisinin kalbi kırık çocukları! 8

Projede Elif ve Zeynep karakterleri aslında Gedelli ilçesinde kalbi kırık çocuklardan ikisi olarak dikkat çekiyor. Bu duruma dikkat çeken Güliz Aybay, büyük yaraları bulunan bu karakterleri canlandırmanın farkını anlattı.

Güliz Aybay, şöyle konuştu: “Zeynep ve Elif için ‘Gedelli’nin kalbi kırık çocukları’ diyebiliriz aslında… Küçük yaşlarda anne ve babasının onları bırakıp Almanya’ya gitmesi onlar için çok büyük bir yara olsa da bu terkediliş, iki kardeşi birbirine daha çok bağlıyor.

Gönül Dağı dizisinin kalbi kırık çocukları! 9

Onlara hem analık hem babalık yapan babaannesinin vefatıyla tekrar sarsılan Elif ve Zeynep tekrar birbirine tutunarak yaralarını sarıyorlar. Zeynep hayatta en çok kıymet verdiği ablası için daima dik durmaya çalışan, değerleri olan, manevi yönü zengin, adaletli ve açık sözlü bir karakter.”

Gönül Dağı dizisinin sevilmesinin en önemli nedenlerden birisi hikayenin izleyicilerin özlediği birçok duyguyu barındırması. Temiz aşklar ve kalbi güzel insanlarla dolu olan bu dizinin kendisi için önemini anlatan Güliz Aybay, “İnsanların kendi çocukluklarını bulduğu, özlediğimiz değerlerin anlatıldığı çok güzel bir hikaye… Bu sebeple her yaştan seyirci tarafından çok sevildi ve deyim yerindeyse sahip çıkıldı” diye konuştu.