Ana sayfa Sosyal Medya TRT1’in Gönül Dağı dizisi Zümre Meğreli ve Güliz Aybay’a büyük fırsat sundu!

TRT1’in Gönül Dağı dizisi Zümre Meğreli ve Güliz Aybay’a büyük fırsat sundu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Güliz Aybay genç bir oyuncu ve Gönül Dağı dizisi ile dikkatleri çekti. Son yıllarda genç oyuncuları ekranda öne çıkartan yapımlardan birisi Gönül Dağı diğeri ise Kardeşlerim. Her iki dizide cumartesi akşamları yayınlanıyor ve kadroda bulunan gençler bir hayli popüler oldu.

Güliz Aybay da TRT1 ekranında Gönül Dağı dizisinde Zeynep karakteri ile herkesin dikkatini çekti. Hemşire olan kardeşi Elif’i ziyaret etmesi ile hikayeye katılan Zeynep karakteri az sahnesi olmasına rağmen dikkat çekmeyi başardı.

Zeynep ve Elif, kalbi kırık iki kardeş. Çünkü anne ve babası onları bırakıp Almanya’ya gitmiş. Babaanneleri tarafından büyütülen kardeşler, onun ölümüyle de öksüz kalmış durumda. Hikayede böyle acıklı bir pozisyonda olan iki karakter aslında iki genç oyuncuya büyük fırsat yarattı.

TRT1'in Gönül Dağı dizisi Zümre Meğreli ve Güliz Aybay'a büyük fırsat sundu! 8

Zümre Meğreli, zaten Elif karakteri ile dizinin yükselen yıldız adaylarından birisi. Zeynep olarak da Güliz Aybay kendisini göstermeyi başardı.

İşini severek yaptığını belirten Güliz Aybay, sanatın kendisi için iyileştirici bir gücünün bulunduğunu belirtti. Genç oyuncu, “Bundan sonraki işlerimde de derdi olan, gerçek bir hikâyesi olan işlerde yer almak isterim. Son olarak yer aldığım mülteci sorununu işleyen kısa film benim için bu anlamda çok kıymetliydi” şeklinde konuştu.

TRT1'in Gönül Dağı dizisi Zümre Meğreli ve Güliz Aybay'a büyük fırsat sundu! 9

Eskişehir’de çekimleri devam eden dizide güzel bir ekip oluştuğunu anlatan oyuncu, yaşadığı yerden farklı bir şehirde dizi çekmenin ise zor olduğunu ifade etti.

Güliz Aybay, “Özellikle başlarda Eskişehir’in soğuklarına alışmam çok zor oldu ama güzel bir ekiple çok güzel bir iş çıkarmanın verdiği mutlulukla çalışıyoruz. Yoğun bir programımız olduğu için ekip arkadaşlarımızla fırsat bulabildiğimiz zamanlarda bir araya gelmeye çalışıyoruz” dedi.

Boş zaman bulduğu zaman kitap okuyan oyuncu, film izlemeyi ve spor yapmayı da seviyor. Amatör olarak hikayeler de yazdığını belirten Güliz Aybay, kendisini geliştirmek için elinden geleni yapıyor.