Ana sayfa Dizi Haberleri Dolunay Soysert yeni dizisi için hem iddialı hem çok heyecanlı!

Dolunay Soysert yeni dizisi için hem iddialı hem çok heyecanlı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Ünlü oyuncu Dolunay Soysert, yeni bir dizi ile yakında izleyicilerin karşısına çıkacak. atv ekranında yayınlanacak olan İkimizin Sırrı isimli yeni dizi merakla beklenen bir yapım oldu.

Leyla Feray ile Aras Aydın’ı başrolde buluşturan dizi bir anne kızın hikayesini anlatacak… Dram özellikleri ile şimdiden dizi hayranları tarafından dikkat çeken İkimizin Sırrı için üst üste fragmanlar yayınlanıyor.

Dizinin 3. fragmanı da paylaşıldı ve heyecanın arttığı gözlemlendi… İkimizin Sırrı’nda önemli isimler bir araya geldi. Engin Alkan, Tülay Günal, Bestemsu Özdemir, Deniz Hamzaoğlu, Ceyhun Mengiroğlu, Sacide Taşaner ve Irmak Örnek etkili yan karakterlere hayat verecekler… Dolunay Soysert hayranları ise ünlü oyuncuyu bir süredir televizyon ekranında görememişti.

En son Elimi Bırakma isimli diziyle 2018-2019 sezonunda Sumru karakteri ile ekranda yer alan oyuncu, etkileyici performansı ile göz doldurmuştu.. Geçen yıl Ya İstiklal Ya Ölüm isimli mini dizide Halide karakterini canlandıran oyuncu, 2021 yılında ise dijital dizi Terapist’te Berna karakterini canlandırdı.

İkimizin Sırrı ile 1,5 yıl sonra yeniden izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanan Dolunay Soysert, Seylan Sorgun karakterini canlandıracak. Oyuncunun performansı şimdiden merakla bekleniyor. Diziye değer katması ve farkını ortaya koyması beklenen Soysert, 1995 yılından bu yana setlerde yer alıyor.

Şimdiye kadar birçok önemli karaktere hayat veren oyuncu, önce Çılgın Bediş ve ardından daKaygısızlar dizisiyle 1990’lı yılların sonlarında dikkatleri çekmişti.

O tarihten bu yana birçok projeyi kariyerine sıkıştıran oyuncu, uzun yıllardır ekranda yer alan ve başarısıyla da göz kamaştıran isimler arasında bulunuyor.

Instagram hesabından dizinin fragmanını yayınlayan oyuncu, “Her gün katlanarak büyüyen bir heyecanla seyircimizle buluşmayı bekliyoruz” ifadesiyle de hayranlarına güçlü bir mesaj verdi.