Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı izleyicisine bir iyi, bir kötü haber! Sürpriz bir isim de gündemde!

Gönül Dağı izleyicisine bir iyi, bir kötü haber! Sürpriz bir isim de gündemde!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Haziran ayına doğru pek çok dizi sezon finali yapmak için sıraya girdi bile! Kimi dizilerin finalleri ya da sezon finalleri yapıldı. Şanslı olanlar, bir sonraki sezon için ara verdi ya da vermeye hazırlanıyor. Bu diziler arasında TRT’nin sevilen dizisi Gönül Dağı da var.

Yayınlandığı günden beri Gönül Dağı dizisi, bozkırda bir aşk hikayesiyle ve Anadolu’nun naif insanlarını yansıtan karakterleriyle beğeni topluyor. Hem samimiyeti hem aile dizisi olması da pek çok izleyiciyi ekran başına çeken bir faktör oldu.

Cumartesi akşamları yayınlanan Gönül Dağı dizisinin bu hafta 30. bölümü ekrana gelecek. Gedelli’de yılın düğünü öncesinde beklenmedik sürprizler izleyiciyi bekliyor.

Bu arada diziyle ilgili yeni bir gelişme gündeme geldi. Köprü Film imzalı dizi, bu hafta sezon finali yapacak. İzleyicisi bu habere üzülse de müjdeli haber gecikmedi!

Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından, Gönül Dağı dizisinin kurban bayramına özel bir bölümünün çekileceği bilgisini verdi.

Yaz sezonunda diziyi özleyenler, bayramdaki bu güzel sürprizle sevinecek. Çekimleri Eskişehir’de süren dizinin ekibi yaz arası için dağılmadan önce, bayram özel bölümünü çekecek. Bu arada bayrama özel bir sürpriz de diziye Usta Oyuncu Zerrin Sümer’in konuk olacağı bilgisi…

Gönül Dağı izleyicisine bir iyi, bir kötü haber! Sürpriz bir isim de gündemde! 7

Mustafa Çiftçi’nin henüz yayınlanmamış hikayelerinden uyarlanan dizinin senaryosunu, Ali Asaf Elmas ve Mustafa Becit kaleme alıyor.

Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın başrollerini üstlendiği dizide, sanat dünyasının usta isimleri de rol alıyor: Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Ruhi Sarı, Eser Eyüboğlu, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Hüseyin Sevimli, Çiğdem Aygün, Ulviye Karaca, Utku Ateş, Cemre Melis Çınar, Ergun Kuyucu ve Zümre Meğreli.