Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı, Kardeşlerim, Teşkilat ve Yargı dizilerinin artık büyük bir rakibi var!

Gönül Dağı, Kardeşlerim, Teşkilat ve Yargı dizilerinin artık büyük bir rakibi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV, hafta sonu yayınladığı dizilerden verim alamayınca bu sefer yeni bir yol denemeye karar verdi. İlk önce Kanal D’de yayınlanacağı duyurulan Maske Kimsin Sen isimli yarışma programını Fox TV satın aldı ve geçen hafta sonu da program yayınlandı.

Sosyal medyada programa ve Fox TV’ye yapılan büyük eleştirilerin de yardımıyla programın geniş bir izleyici kitlesi tarafından merak edilmesi kanal yönetimi için yeni bir fırsatı ortaya çıkardı… Eda Ece, Melis Sezen, Doğu Demirkol ve Alican Yücesoy’un jüri üyesi olarak yer aldıkları programa ilginç maskelerle katılan ünlü isimleri tanıma çabası izleyicilerin de ilgisini çekti. Programın sunuculuğunu ise Masumlar Apartmanı’nın Naci’si olarak öne çıkan Tansel Öngel üstlendi.

Maske Kimsin Sen isimli yarışma programı Fox TV’nin bu sezon hafta sonu yayınladığı dizilerin bile elde edemediği iyi reytingler getirdi. Bu durum üzerine 8 ve 9 Ocak tarihlerinde de programın yeni bölümlerini yayınlama kararı alan Fox TV, dizilerle bu şekilde yarışma imkanına kavuştu.

Cumartesi akşamları yayınlanan Elkızı için final kararı da alan kanal yönetimi bu haftadan itibaren; Gönül Dağı, Kardeşlerim, Teşkilat ve Yargı gibi hafta sonunun en güçlü yapımları ile reyting yarışına girecek.

Maske Kimsin Sen isimli yarışma programına Radyo Televizyon Üst Kurulu’nun inceleme başlatması da program hakkında birçok haber yapılmasına neden oldu.

Hem bu inceleme hem de sosyal medyada yapılan yoğun eleştiri kampanyası ile izleyicilerden bir hayli ilgi çeken Maske Kimsin Sen yarışması, dünyanın birçok ülkesinde de yayınlanıyor.

Fox TV tanıtımlarda hangi ülkelerde yayınlandığını da belirterek programın zararlı olmadığını anlatma çabası içine de girişti. Yarışmanın Suudi Arabistan, Fas, Tunus, Birleşik Arap Emirlikleri ve Mısır gibi Arap ülkelerinde yayınlandığını twitter hesabından duyuran Eda Ece de bu tartışmalara katılma ihtiyacı hissetmişti.

Gönül Dağı, Kardeşlerim, Teşkilat ve Yargı dizilerinin artık büyük bir rakibi var! 7

Fox TV adına cumartesi ve pazar akşamları reytinglerde rakip olamadığı 4 önemli diziye bu sefer yarışma programı ile rakip olmak yeni ve akıllıca bir strateji oldu.

Programın yapımcısı olan Medyapım, her Cumartesi ve Pazar günleri saat 20.00’da Maske Kimsin Sen’in ekranda olacağını youtube kanalı üzerinden duyurdu.

Gönül Dağı, Kardeşlerim, Teşkilat ve Yargı dizilerinin artık büyük bir rakibi var! 8

Bu da gösteriyor ki, 2022 yılında 11 dizi ile sezona başlayan ve bunlardan 6 tanesini bitirmek durumunda kalan kanal yönetimi bu sefer şansını yarışma programı ile deneyecek.

Uzak Şehrin Masalı, Son Yaz, Yalancılar ve Mumları, Misafir, Elbet Bir Gün dizileri final yaptı. Elkızı ise 3 bölüm sonra ekrana veda edecek.

Bakalım Fox TV’nin bu etkili atağı; Gönül Dağı, Kardeşlerim, Yargı ve Teşkilat dizilerinin izlenme oranlarını aşağıya çekecek mi? İzleyip gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.