Ana sayfa Dizi Fragmanları Star TV’nin Ada Masalı dizisiyle ilgili yeni kararı ortaya çıktı!

Star TV’nin Ada Masalı dizisiyle ilgili yeni kararı ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Ada Masalı isimli yaz aylarının enerjisini yansıtan romantik komedi hikayesi bir grup izleyici tarafından çok beğenildi. Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan ikilisinin uyumu da izleyiciler tarafından ilgiyle karşılandı.

Ada Masalı dizisinin her yeni bölümünü heyecanla bekleyen geniş bir izleyici kitlesi var. Salı akşamları yeni bölümleri yayınlanan dizinin kitlesini genişletmek için Star TV üst üste tekrar bölümler yayınlıyor… Farklı zamanlarda dizinin farklı izleyiciye ulaşması için atılan bu adımlar, nasıl sonuç verecek merakla bekleniyor.

Star TV, geçtiğimiz hafta dizinin tekrarını Cumartesi saat 20.00’a koyarak bir deneme yapmıştı. Bu denemede tüm kişiler kategorisinde fena olmayan bir durum vardı. Cumartesi akşamları bir dizi olmadığı için de kanalın gün değişikliği yaparsa nasıl bir sonuç alınabileceğine yönelik bir deneme yapmış olabileceği de konuşulmuştu.

Star TV, şimdi de Pazar günü Ada Masalı dizisinin tekrar bölümünü yayınlayacak. Şimdiye kadar 5 bölümü ekrana gelen dizinin 18 Temmuz Pazar akşamı saat 20.00’da 5. bölümü tekrar yayınlanacak.

Tekrar bölümlere ilgi yeni bölümlere ilgiden daha düşük oluyor ama yeni izleyici kazanma olasılığı da yükseliyor… Star TV’nin bu yeni kararının Ada Masalı dizisinin kitlesini genişletme çabasının yanı sıra Pazar akşamları ekrana gelse nasıl bir sonuç alınabilir düşüncesinin de bir denemesi olabilme ihtimali var…

Ada Masalı için şimdilik bir gün değişikliği ortada yok. Salı akşamları yeni bölümler yayınlanmaya devam edecek. Ancak Baht Oyunu dizisi bir hayli öne çıkmaya başladı ve gün değişikliğini gerektiren düşük reytingler olursa Star TV’nin elinde en azından hafta sonuna yönelik bu tekrar yalınlar ile bazı deneyimler oluşmuş olacak. İleride zor bir karar alınmak istenirse bu deneyimlerden faydalanılacaktır.