Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı ve Yalı Çapkını dizileri adeta göbek atıyor, diğer diziler seyrediyor!

Gönül Dağı ve Yalı Çapkını dizileri adeta göbek atıyor, diğer diziler seyrediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları Star TV ekranında yayınlanan Yalı Çapkını ile, Cumartesi akşamları TRT1’de izleyici ile buluşan Gönül Dağı dizilerinin başarılı reytingleri göz kamaştırıyor. İki dizinin hayranları da sadık ve tutkulu bir şekilde dizilerine sahip çıkıyor.

Her hafta hem Yalı Çapkını çift haneli reytingler elde etmeye devam ederek istikrarlı bir yükseliş sergiliyor hem de Gönül Dağı dizisi başarılı geçen iki sezonun ardından, üçüncü sezonda da büyük işler başarıyor.

Gönül Dağı ve Yalı Çapkını dizileri adeta göbek atıyor, diğer diziler seyrediyor! 8

Çift haneli reytinglere geçtiğimiz sezonlarda ulaşabilen Kuruluş Osman dizisinin ise bu sezon biraz izleyici ilgisini kaybettiğine şahit oluyoruz. Dizinin önümüzdeki haftalarda bu durumu düzelterek, yeniden çok güçlü reytingler elde etme noktasında önemli bir avantajı da hala bulunuyor.

Yalı Çapkını dizisinin yeni sezonun en iddialı çıkışını gerçekleştirmesi çok önemli bir gelişme olarak görülüyor. İki sezon izleyici sadakatini sağlayan Gönül Dağı dizisine yakın reytingler almak ve birincilik için mücadele etmek her yapımın başarabileceği bir şey değil.

Yalı Çapkını’nın son yılların en iyi çıkış yapan ve milyonları kendisine çeken bir dizi olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.

Gönül Dağı ve Yalı Çapkını dizileri adeta göbek atıyor, diğer diziler seyrediyor! 9

Ekranlarda yayınlanan diğer diziler ise adeta bu iki yapımın başarısını uzaktan izlemekle yetiniyor. Birçok önemli ismin rol aldığı, hikayesi, kurgusu ve oluşturulan atmosfer ile çok iyi reytingler getirmesi beklenen projeler ne yazık ki, beklentilerin altında kaldığı bir dönem yaşıyoruz.

İşte böyle zorlu bir reyting yarışında, Yalı Çapkını dizisi inanılmazı başarıyor.