Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisi 5. sezonunda da yine izleyicinin gönlünü fethedecek!

Gönül Dağı dizisi 5. sezonunda da yine izleyicinin gönlünü fethedecek!

tarafından ker_def

Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu’nun başrolleri paylaştığı Gönül Dağı dizisi tam 4 yıldır izleyicileri kalbinden yakalayan bir proje olarak biliniyor.

Cumartesi akşamları çok iyi reytingler elde eden, milyonlarca insanın sevgisini kazanan Gönül Dağı dizisi, beşinci sezonda da herkesi TRT1 ekranına davet ediyor.

4 Sezon boyunca her hafta zirvede yer alarak bir rekora imza atan Gönül Dağı’nın yeni sezon çekimleri Eskişehir ilinin Sivrihisar ilçesinde devam ediyor.

Tam 4 yıldır her hafta aileleriyle birlikte TRT 1 ekranlarında buluşan ve sevgileri katlanarak artan Gönül Dağı tiryakileri için özlem bitiyor. Çekimlerine başlanan dizinin 5. Sezon 143. Bölümü, Eylül ayında TRT 1 ekranlarına gelecek. Yeni bölümlerinde dizide önemli sürprizler olması bekleniyor.

Gönül Dağı’nın 5. Sezonu’nda izleyicileri birbirinden ilginç sürprizler bekliyor. Gedelli kasabası, yine hüzünlü ve eğlenceli olaylara sahne olacak.

Kasabaya, Kaya ailesine yeni dostlar katılacak, izleyiciler Gönül Dağı’nın sıcak, samimi, sevgi yüklü hikayelerini yine keyifle seyredecek. Yine Cumartesi akşamları Türkiye’de Gönül Dağı rüzgarları esecek.

Gönül Dağı, yeni sezonda da gençleri girişimcilik konusunda motive etmeye ve onlara rehberlik etmeye devam edecek.