Ana sayfa Dizi Fragmanları Gülben; Masumlar Apartmanı’nın kurbanı mı, kahramanı mı olacak?

Gülben; Masumlar Apartmanı’nın kurbanı mı, kahramanı mı olacak?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında yayınlanmakta olan Masumlar Apartmanı, Salı akşamları milyonlarca izleyiciyi ekran başına getiriyor. Geçtiğimiz haftalarda başlayan Destan dizisinin ardından birincilikten olan TRT1 dizisi yine de güçlü bir hikaye ve etkili oyunculuk performanslarıyla sadık hayran kitlesini peşinden sürüklüyor.

Masumlar Apartmanı dizisinde Merve Dizdar’ın canlandırdığı Gülben karakteri de hikayenin merkezindeki en önemli isimlerden birisi. Han, Safiye ile Gülben kardeşlerin hikayesini her hafta merakla bekleyenler yeni bölümde ilginç olaylara şahit olacak.

Kırmızı Oda dizisinde Doktor Hanım olarak yer alan Binnur Kaya, bir kez daha Masumlar Apartmanı dizisine konuk olacak. Gülben’in Doktor Hanım ile olan görüşmesi de hikayenin önemli detaylarından birisi olarak öne çıkacak.

Gülben; Masumlar Apartmanı'nın kurbanı mı, kahramanı mı olacak? 7

Doktor hanım diyor ki, “Yeniden yazmak için adım atmazsan eğer, sen bu hikayenin kahramanı değil, kurbanı olursun…”

Bu sözler üzerine Gülben, “Kurban olmayacağım” diyerek kendi kararını veriyor. Kurban değil, kahraman olmak için yola çıkan Gülben, Esat’in ailesi tarafından saygı görmek için çeşitli denemeler yapacak.

Safiye de büyük bir boşluğun içinde. Ancak Safiye’nin bu boşluğunu Naci dolduracak. Doğru zamanın geldiğini düşünen Naci, Safiye’ye evlilik teklif edecek. Yüzük fragmana yansıdı. Masumlar Apartmanı dizisinde 7 Aralık Salı akşamı farklı duygular yaşanacak.